On se smatra najlepšim glumcem Holivuda

On se smatra najlepšim glumcem Holivuda

Osim što je dokazano jedan od najboljih glumaca današnjice, on je i jedan od najseksepilnijih muškaraca sveta. Zovu ga britanskim Marlon Brandom i lošim momkom Holivuda. Britanski glumac Tom Hardi rođen je 15. septembra 1977. godine Londonu, a nakon završenog fakulteta dramskih umetnosti dobio je priliku da debituje na filmskom platnu ulogom u ratnoj dami "Pad crnog jastreba" . 

 

Објава коју дели A Gentleman’s Thoughts (@a.gents.thoughts) дана

Potom su usledile sporedne uloge u nizu filmova britanske produkcije, a značajan napredak u karijeri ostvario je 2008. godine ulogom u filmovima "Rokenrola" Gaja Ričija i "Bronson" Nikolasa Vindinga Refna. 

Osim što je ovom ulogom dobio Britansku nezavisnu filmsku nagradu za najboljeg glumca u glavnoj ulozi, on je svojim glumačkim talentom skrenuo pažnju na sebe. Od tada sledi njegov veliki uspon u karijeri. 

Ponuda reditelja Kristofera Nolana da igra u blokbasteru "Inception" Tom je prihvatio oberučke, a to se ispostavilo kao dobra odluka s obzirom da je glumac stekao veliku popularnost širom sveta. Godine 2011. osvojio je nagradu BAFTA za buduću zvezdu.

 

Објава коју дели Tom Hardy (@tomhardy) дана

Od repa do glume 

Iako mnogima nije poznato engleski glumac se, pre uloga u filmovima "Pobesneli Maks", "Autoput besa", "Uspon crnog viteza", bavio rep muzikom. 

Hardi je u intervjuu za "Bi-Bi-Si" otkrio da je njegovo zanimanje za muziku počelo u 14. ili 15. godini, ali da nije bio baš dobar u tome. 

Iako on nije zadovoljan svojom kratkom muzičkom karijerom, moramo istaći da je imao potpisan ugovor za ploču.

U paklu droge i alkohola 

Tom Hardi je bio zavisnik od alkohola i droge, a od 2003. godine u potpunosti apsitinira. On svoje probleme sa zavisnošću nije krio, te je za magazin "Essential" otkrio kako je uspeo da stane na put drogi. 

"U glavi mi se i dalje misli roje velikom brzinom i čujem glasove koji dolaze iznutra, ali vremenom sam naučio da ih kontrolišem. Dosta radim i prelazim sa jednog projekta na drugi, ne dajući sebi mnogo slobodnog vremena. To je način da stvari držim pod kontrolom i zaista uspeva" , bio je iskren zgodni Tom.

Loš momak Holivuda, kako ga često zovu, oduvek je bio fatalan za žene. Tom je od 1999. godine do 2004. bio u braku sa Sarom Vord i ima desetogodišnjeg sina Luisa koji je dobio iz veze sa devojkom Rejčel Spid. 

Godine 2014. oženio sa glumicom Šarlot Rajli, sa kojom se upoznao na snimanju mini-serije "The Take" i TV filma "Orkanski visovi". U oktobru 2015. dobili su prvo zajedničko dete koje i dalje skrivaju od očiju javnosti. 

Pogledajte i trejler za njegov najnoviji film "Venom":

Izvor: B92

Zatvoreno za komentare.