Filmske dive otkrile tajnu svoje lepote

Filmske dive otkrile tajnu svoje lepote

One su najlepše i najglamuroznije žene na svetu. 

Holivudske dame, veoma vode računa o svom izgledu, a iako su za njihovu lepotu zaduženi brojni stilisti, kozmetičari, šminkeri i frizeri, u svakodnevnom životu one su obične devojke iz komšiluka.

Foto:ShutterStock

 

Svaka od holivudskih zvezda, ima svoj ritual za lepotu, koji primenjuje svakodnevno, pa su tako odlučile i da sa svojim obožavaocima podele, kako neguju svoje lice i telo.

Ketrin Zita Džons, pored besprekorne lepote, prepoznatljiva je i po svom osmehu. Tajna njenih bisernobelih zuba leži u prastarom receptu njene bake. Ketrin jednom nedeljno izbeljuje zube pireom od jagoda pripremljenim u svojoj kuhinji.

Natali Portman svakoga dana lice nežno istrlja kolutovima sirovog krompira, koji ne samo da je vrlo delotvoran u borbi protiv mitisera, već i kožu njenog lica čini glatkom i sjajnom. Kolutovi sirovog krompira predstavljaju malu tajnu i jedne od najlepših žena sveta, Sindi Kraford, koja ih stavlja na oči kako bi se rešila podočnjaka i ispeglala sitne bore.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)

Naomi Kempbel svoj problem sa celulitom rešava sveže mlevenom kafom, koju razredi s malo vode, nanese na kritična mesta, i čvrsto omota providnom kuhinjskom folijom.

Sandra Bulok tvrdi da joj jedna jabuka dnevno pomaže da sačuva lepotu iznutra, a kriške sirovih jabuka, kojima trlja lice jednom nedeljno, spolja. Zahvaljujući prirodnim jabučnim kiselinama koje uslovljavaju lagani piling, njeno lice je sveže, glatko i sjajno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandrabullockco)

Šeron Stoun smatra da lepote nema bez zdravog i aktivnog života, pa dan počinje jutarnjim džogingom. Među tajne njene lepote i savršenog stasa ulazi još i vegetarijanska ishrana.

Zatvoreno za komentare.