Fotografija Ljubiše Samardžića koja se nedavno pojavila na Instagramu naterala nam je suze na oči

Fotografija Ljubiše Samardžića koja se nedavno pojavila na Instagramu naterala nam je suze na oči

Nedavno je na Instagramu osvanula dirljiva fotografija koja je podsetnik na jednog od velikana srpskog glumišta i dane kada smo još uvek imali prilike da uživamo u njegovom postojanju.

Photo: instagram/screenshot

Naime, i nakon smrti legendarnog Ljubiše Samardžića armija njegovih fanova nije utihnula - oni su nastavili da vode profile na društvenim mrežama koji slave njegov lik i delo.

Tamo često možemo da vidimo fotografije iz Ljubišinog privatnog života, te njegove izjave iz različitih intervjua, ali i snimke koji nas sećaju na njegove maestralne uloge.

Poslednja u nizu ovih fotografija svedoči o zadnjim mesecima njegovog života - nastala je svega godinu dana pre smrti čuvenog glumca, a prikazuje ga tokom ručka u jednom prestoničkom restoranu, nasmejanog i srećnog u zagrljaju sa unukom Stefanom.

Photo: instagram/screenshot

Fotografiju je pratio i srceparajuć tekst.

"Prvi zagrljaj. Prvi poljubac. Prvi savet. Prva reč ohrabrenja. Podrška. Prvi uspeh. Slika koje budi emocije u drugima. Uživajte u lepoti, onoj istinskoj lepoti koju treba doživeti. Prelepa slika. Veličina si", napisao je čovek koji stoji iza ovog profila.

Photo: instagram/screenshot

Podsetimo, Ljubišin sin Dragan preminuo je 2001. godine nakon teške borbe sa leukemijom, a iza sebe ostavio je sina Stefana i ćerku Saru koji su Samardžiću u nadolazećim godinama bili velika uteha i motivacija da preboli gubitak sina.

"Unuci su u naš život uneli novu energiju. Supruga Mira je bila i ostala stub kuće, oslonac i golema pomoć", rekao je jednom prilikom u intervjuu.