Slavna glumica ne namerava da se vraća na male ekrane!

Slavna glumica ne namerava da se vraća na male ekrane!

Poslednji film Kameron Dijaz izašao je još 2014. godine, a slavna glumica sad je priznala kako joj taj posao uopšte ne nedostaje.

Foto: Instagram

U čast 25. godišnjice magazina InStyle zvezda je dala intervju u kojem je govorila o prošlim naslovnicama za časopis, razlozima zbog kojih se povukla iz javnog života, ali i nizu drugih tema.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели @NOTIVARIEDAD™ (@notivariedad) дана

Godine 2013. počela je da se distancira od glume i umesto toga zaronila je u svet "wellnessa" izdavanjem bestselera "The Body Book". Tri godine kasnije izdala je još jednu knjigu, "The Longevity Book", u kojoj otkriva trikove za graciozno starenje.

Takođe, skrasila se u privatnom životu. Godine 2015. udala se za člana rok benda Good Charlotte, Bendžija Madena. Od tada se osećala "mnogo bolje", sudeći prema izvoru.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели GevezeUlak (@gevezeulak) дана

U svom intervjuu za InStyle Diaz je izjavila da je "udaja za njega nešto najbolje što joj se dogodilo". "Moj muž je najbolji. On je prekrasno ljudsko biće."

46-godišnjakinja kaže i kako joj trenutno gluma ne nedostaje, već se oseća ispunjeno i želi da ima vremena za sebe. Ali to ne znači da smo videli poslednje od nje. Zvezda je rekla da želi da se reorganizuje tako da se u središte pozornosti vrati sa nečim oko čega je strastvena.