Glumačka ekipa serije "Seks i grad" ponovo na okupu!

Glumačka ekipa serije „Seks i grad“ ponovo na okupu!

Glumice čuvene serije i filmova “Seks i Grad”, Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis provele su zajedničko popodne, posle dugo vremena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex and the City 2021 (@sexandthecity2021newyork)

Ovaj emotivni momenat su i zabeležile, a fotografija koju je Parkerova objavila na Instagramu, za kratko vreme prikupila je brojne simpatije publike.

– Ponovo zajedno. Neposredno pred naše nove epizode. Uz momke i nove članove glumačke ekipe. Kao sladoled nedeljom – napisala je Sara, koja igra popularnu i neponovljivu Keri Bredšo.

Ono što je posebno zapalo za oko svim ljubiteljima serije jeste to koliko su se glumice promenile. Broj godina koji je prošao od poslednjeg snimanja se vidi i na njihovim licima, ali one su idalje lepe i nasmejane!

Sintija Nikson koja igra Mirandu je promenila boju kose, pa je za mnoge bila potpuno neprepoznatljiva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Ovom druženju nije prisustvovala Kim Katral, četvrta glavna rola serije, jer nije u dobrim odnosima sa koleginicama. Podsetimo, ona se neće naći u novoj seriji koja uskoro počinje sa emitovanjem i nosi naziv  “I tek tako”.

– Nova serija će biti zasnovana na knjizi Kendas Bušnel “Seks i grad”, kao i na originalnoj seriji Derena Stara.

Radnja prati Keri, Mirandu i Šarlot koje su ušle u petu deceniju života, njihovi životi su još komplikovaniji, a prijateljstvo još jače.

Snimiće se 10 epizoda koje će trajati po pola sata. Mesto radnje je, naravno, Njujork – navedeno je u saopštenju striming servisa HBO Max.