Godine nisu bitne: Čuvena Rubi ima 44 godine, zagovornica je prirodne lepote - ovako danas izgleda

Godine nisu bitne: Čuvena Rubi ima 44 godine, zagovornica je prirodne lepote – ovako danas izgleda

Glumica važi za jednu od najlepših Meksikanki, a korene vuče iz Japana. Glumica Barbara Mori, ostala je zapažena u javnosti posle emitovanja telenovele „Rubi“ 2004. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Od tada je bila angažovana samo na još jednom serijskom ostvarenju i imala je uloge u filmovima poput „Viento en Contra“, „Spanish Beauty“, „Por siempre“, ali ništa nije imalo odjek kao Rubi.

Barbara je zasenila široke narodne mase svojom lepotom, a danas posle 18 godina od emitovanja ove telenovele, glumica se nije previše promenila.

Karijeru je počela kao manekenka, da bi se potom shvatila da je njen životni poziv gluma. 

Mori ima 44 godine, zagovornica je prirodne lepote, ne voli botoks i plastične operacije, a njen Instagram je prepun fotografija na kojima pozira bez trunke šminke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Objave govore da joj godine ne mogu ništa, i da Barbara izgleda isto kao i pre dve decenije. Ranije je bila vatrena crnka, a u međuvremenu je posvetlila kosu i posvetila se nešto ozbiljnijim ulogama. 

Inače, glumica važi za jednu od najlepših Meksikanki. Poreklom je Japanka, jer joj je deda po ocu Japanac, a majka joj je Urugvajka baskijskog porekla.

Podsetimo, čuvena Rubi je imala pomalo turbulentan emotivni život. Udavala se jednom i to za Keneta Reja Sigmana. Njihov brak je trajao samo godinu dana. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Uplovila je u romansu sa kolegom Serhiom Majerom, a iz njihove vanbračne veze rodio se sin Serhio Majer Mlađi. Serhio je u braku sa suprugom dobio ćerku, a Barbara je titulu bake dobila sa samo 38 godina.

Zatvoreno za komentare.