Holivudske zvezde sa najvećim srcem: Oni čine svet lepšim mestom

Holivudske zvezde sa najvećim srcem: Oni čine svet lepšim mestom

Iako se često ističu samo poznate osobe koje se ponašaju nadmeno i neljubazno, ipak postoje i one koje su im potpune suprotnosti. Koje zrače pozitivnošču, uvek su dobre volje i spremni da pomognu. 

 Foto: Instagram

Na jednoj američkoj platformi ljudi su podelili svoje priče o susretu sa poznatim ličnostima i potvrdili da u njima nisu videli nikakve manifestacije zvezdane groznice, već su, naprotiv, od sastanka ostale samo pozitivne emocije. 

Ovo su neke od holivudkih zvezda koje se smatraju najprizemnijim:

Ema Votson

Činjenica da je odličan student iz Hogvartsa, kao i da je izvrstan primer koji treba slediti - nije tajna. 2014. godine Emma je čak imenovana za ambasadorku dobre volje. Međutim, priče koje su ispričane o jednoj devojčici otkrivaju je s potpuno nove strane za publiku.

"Moja prijateljica je napisala pesmu o Emmi Watson za čas engleskog. Učitelj je njene stihove poslao samoj Emi (ona je išla u istu školu). Ema je tada otišla u razred moje prijateljice, koja je u tom trenutku imala biologiju i zamolila je da izađe u hodnik da joj se lično zahvali za pesmu. "

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Kijanu Rivs

Priče o Kijanu Rivsu postale su legendarne. Ovaj glumac poznat je po tome što je prilično ravnodušan prema svojoj zaradi, i ponaša se kao sav normalan svet.

 "Kijanu Rivs redovno troši deo svoje plate kako bi isplatio " bonuse " na zaradu drugim učesnicima na snimanju", - napisala je Dijana Džoj.

 Foto: Shutterstock

Deni Devito

Deni Devito oženjen je glumicom Reom Perlman i znaju da čak i na setu pronalaze vreme jedno za drugo. Međutim, prema povratnim informacijama obožavatelja, njihova dobrota se širi i na nepoznate ljude.

 Foto: Imdb

"Deni Devito jednom mi je ostavio 120 dolara za čaj samo zato što sam mu doneo dve kutije vina u sobu, a nosio sam ga samo jedan blok."

Glumica Mara Vilson takođe je pozitivno govorila o paru: "Deni Devito i Rea Pelman dopustili su mi da ostanem s njima kad je moja mama bila hospitalizovana zbog raka."

Vigo Mortesen

Vigo Mortensen, koji je više puta glumio dobre likove u filmovima i u stvarnom životu se pokazao kao divan momak.

 Foto: Imdb

"Nakon snimanja Gospodara prstenova, konji koji su učestvovali u vratolomijama stavljeni su na aukciju. Vigo je kupio belog konja Arven, koji je snimao poteru s Nazgulom. Kaskaderki se jako vezala za ovog konja tokom snimanja, ali nije mogla sebi da ga priušti, Vigo je poklonio konja ", napisala je Kristin Bejli. 

Robin Viliams

Mnogi se Robina Viliamsa, koji je umro 2014. godine, sećaju kao velikog glumca i osobe širokog srca. Jedan od korisnika Tvitera postao je svedok činjenice da glumcu nije bio stran osećaj pravde.

 Foto: Instagram

"Robin Viliams bio je najslađa, najsimpatičnija slavna osoba s kojom sam ikad imao zadovoljstvo da budem u društvu. Lično sam video kako je jednom branio beskućnika od čoveka koji je pokušao da ga ponizi i uvredi, pre otprilike šest godina."

Antonio Banderas

Jedan od korisnika podelio je prilično smešnu epizodu iz života Banderasa. Različiti glumci različito reaguju na prisustvo obožavatelja na setu, ali španskom glumcu to izgleda nije neprijatno i u tome ne vidi ništa sramotno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)

"Jednom sam video da je jedan od obožavatelja prišao Antoniju i rekao da zaista izgleda dobro kad mu je kosa zalizana i poduprta bandanom. On mu je onda prišao bliže i šapnuo: "Zato me svi zovu Antonio Bandanas. "

Kris Martin

Pevač iz britanskog benda Coldplay, koji ima 62 prestižne muzičke nagrade, ne reklamira svoj dobrotvorni rad.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Martin - Coldplay (@chrismartinfans)

"Kris Martin iz Coldplaya posećuje dečje bolnice u svim zemljama u kojima ima koncert. Satima razgovara s decom, peva im pesme, daje im poklone, razveseljava ih. Nikad o tome ne govori na televiziji, a bolnica postaje poznata nakon njegove posete kada pacijenti počnu da objavljuju snimke o susretu sa njim."

Robert De Niro

Robert De Niro u Kumu može izgledati okrutno i bezdušno, ali u stvarnom životu glumac pokazuje mnogo više strpljenja i tolerancije.

 Foto: IMDb

"Robert De Niro otvorio mi je vrata i držao ih beskrajnih deset minuta dok sam pokušavao da se provučem u svojim invalidskim kolicima", napisao je korisnik po imenu Kašana.

Zatvoreno za komentare.