I dalje je najlepša - Monika Beluči danas slavi 56. rođendan

I dalje je najlepša – Monika Beluči danas slavi 56. rođendan

Glumica bezvremenske lepote kao da se s godinama uopšte nije promenila. Monika Beluči zazire od estetskih operacija i upravo je zbog toga obožavaju širom sveta.

Foto: Shutterstock

Najlepša žena sveta, Monika Beluči danas slavi 56. rođendan.

“Lepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osećam se dobro i ugodno u svom telu, ali ne zbog toga što sam lepa. Poznajem mnoge lepe ljude i njihovi su životi užasni. Jako su nesigurni u sebe. Srećna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu”, izjavila je Monika.

Italijanska glumica rođena je u gradiću Ćita di Kastelno u pokrajini Umbriji kao jedinica u skromnoj porodici. Iz tih dana seća se i kako je gledala filmove Sofije Loren ti maštala kako će i ona jednoga dana biti glumica.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) дана

Njen otac izjavio je da kao mala i nije bila nešto lepa. Šišali su je na kratko kako bi imala bujniju kosu. Ulaskom u tinejdžerske godine iz “ružnog pačeta” pretvorila se u zanosnog “labuda”. U svet manekenstva zakoračila je s 13 godina, kad je privukla pažnju lokalnog fotografa.

Prvu ulogu dobila je u kultnom filmu “Drakula” 1992. godine, u kojem je glumila jednu od tri Drakuline vampirske supruge. Nedugo potom zaljubila se u francuskog kolegu Vensana Kasela, s kojim je dobila dve ćerke. Upoznali su se na setu filma 1996. godine. Par se rastao 14 godina kasnije.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) дана

Ipak, nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Italijanski film “Malena” doneo joj je svetsku slavu i titulu najseksepilnije žene današnjice, a tri godine posle pojavila se i u filmovima franšize “Matriks” . Godine 2015. ulogom u filmu o Džejms Bondu postala je najstarija Bond devojka u istoriji franšize.

“Kad sam napunila 50, nisam se zavaravala razmišljanjima kako mogu i dalje imati energiju i polet jedne dvadesetogodišnjakinje. Ne bih se nikad vratila u te godine. U četrdesetim sam bila borac, a sad je vreme za preporod”, rekla je Beluči koja izgleda savršeno i u 56. godini.