Kako danas izgleda telohranitelj Ozrena Soldatovića

Kako danas izgleda telohranitelj Ozrena Soldatovića

Iako se pojavio u svega tri epizode "Srećnih ljudi", glumeći namrgođenog Rokija, telohranitelja Ozrena Soldatovića, glumac Bogdan Kuzmanović, je faca koju su zapamtili svi.

Foto: Instagram

Zanimljiva činjenica da se on zapravo nije uopšte mnogo promenio, da danas ima samo drugačiju frizuru, ali da se bavi pozorištnom glumom.

Kada je prvi put počelo emitovanje serije, već posle desete epozode u kojoj se pojavljuje, devojke su odmah počele da ga zaustavljaju na ulici i traže autogram. Bilo je onih koje su bile zaljubljene u njega, ali glumac u javnosti nikada nije želeo da otkriva svoj ljubavni status, već je uvek vešto sakrivao.

Isto tako, interesantno je i to da je Bogdan u pomenutoj seriji, odigrao čak tri uloge. Prva kada traži posao u kockarnici u kojoj je Aranđel Golubović (Velimir Bata Živojinović) takođe pokušao da se zaposli, a potom je u 18. i 19. epizodi igrao policajca. U narednim epizodama tumači glavnog telohranitelja ozoglašenog Ozrena Soldatovića.

Nekoliko godina kasnije igrao je u prvoj epizodi serije "Bela lađa", ali se pre svega nakon serije posvetio pozorišnoj sceni. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ??Београдски Bремеплов?? (@beogradski_vremeplov_011) дана