Kako danas izgleda Bubamara iz "Porodičnog blaga"

Kako danas izgleda Bubamara iz „Porodičnog blaga“

Glumac koji ga igra zove se Ljubiša Barović, a o njemu se van ovog popularnog lika malo zna. 

Foto: Youtube/Screenshot

Boško dolazi u sud nakon služenja robije i ostavlja nekoliko paketa za koje sudije sumnjaju da su eksplozivnog sadržaja i da je u pitanju odmazda čoveka kog su osudili nekoliko godina ranije.

Ovakve predrasude su karakteristične prema bivšim "zatvorskim pričicama" i to je jedna od svrha lika Bubamare i predstavlja pokušaj scenariste Siniše Pavića da te ljude predstavi kao obične građane koji su svoje odužili. Zato je Divljak tako bezopasan i zapravo jako pristojan čovek, pa i iz tog razloga simpatičan publici. 

Serija "Porodično blago" snimana je i premijerno prikazivana u periodu od 1998. do 2002. godine.

Foto: Youtube/Screenshot

Ljubiša je član udruženja dramskih umetnika. Prvak je Šabačkog pozorišta, ali je igrao i u Leskovcu i Novom Sadu. Kao vođa i osnivač NDA "Veselo majmunče", sa svojom školom glume dobijao je nagrade kao reditelj i pisac.

Režirao je za decu predstave: "Pepeljuga", "Natalija i gusari" i "Trnova ružica". Za iste predstave je napisao tekstove kao i za predstavu "Bajka o bajatom pasulju". 

Pored "Porodičnog blaga", u njegove filmske i televizijske epizode spadaju i "Zona Zamfirova", "Srećni ljudi", "Stižu dolari", "Kraj dinastije Obrenovića". 

Foto: Youtube/Screenshot

Zanimljivo je da je u "Srećnim ljudima" imao dve mini-uloge. Prvo se pojavio kao prijatelj Ozrena Soldatovića Zijan Lukić Zijo, a bio je i narkoman koji igra na poker aparatima i peva narodne pesme posle čega ga Aranđel šokira pendrekom na struju.

Govoreći o serijama koje se snimaju danas, rekao je da je kvalitet istih drastično opao.

– Skoro sam snimao jednu seriju, neću da je reklamiram, koja nema veze sa onim što smo mi radili pre dvadesetak godina. Sada snimiš total i krupnjak i ti sam moraš da brineš o tome kakav ćeš da ispadneš. To su valjda prepisali zbog budžeta od ovih španskih serija kojima se navodno smejemo. Naše serije su upravo to. Nemaš više deset dana snimanja, nego snimiš za jedan dan. Mislim da je opao kvalitet – rekao je Ljubiša Barović.

Zatvoreno za komentare.