Zbog njega je cela zemlja zvala ove brojeve telefona!

Zbog njega je cela zemlja zvala ove brojeve telefona!

Ništa nije moglo da spremi muzičku scenu Srbije 1996. godine na ono što je pripremio Dalibor Andonov Gru, koji je ovim spotom digao celu državu na noge.

Foto: YouTube/printscreen

Bila je to 1996. godina i do tada javnosti poprilično nepoznat pevač pojavio se sa muzičkom bombom. Zarazna pesma i spot u kome glume Modelsice glavom i bradom bili su sasvim dovoljni elementi da se Gru katapultira u vrh muzičke scene. Pričamo, naravno, o pesmi "Biću tu".

Kombinacija pesme i spota ispostavila se fantastičnom, a dodatnu čar svemu dale su devojke iz grupe Models.

Foto: YouTube/printscreen

Ceo spot bio je čista provokacija koja je podignuta na viši nivo činjenicom da se oko Modelsica vrti i hotline broj telefona sa sugestivnom porukom "Pozovi me".

Nije prošlo dugo, a cela Srbija pozivala je brojeve sa ekrana.

Naravno, u pitanju su bili nasumično odabrani brojevi, a ljudi su neumorno zvali misleći da se radi o pravim brojevima telefona.

Foto: YouTube/printscreen

Stvar je otišla toliko daleko da je Gru morao da apeluje na publiku da prestane da zove te brojeve. To nije bilo dovoljno, pa je uskoro izmenio spot a brojeve sakrio rečju "Rasprodato".

To je bio početak velike karijere Dalibora Andonova Grua, koji je juče tragično nastradao kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.