Kako je Edvard Norton spasio život Dikapriju

Kako je Edvard Norton spasio život Dikapriju

Edvard Norton i Leonardo Dikaprio godinama su dobri prijatelji, a pre desetak dana zajedno su i snimali Leonardov dokumentarni film o klimatskim promenama, oko kojih je oskarovac već dugo veoma angažovan. Saznajte i kako je Edvard Norton spasio život Dikapriju!

Foto: Shutterstock

Norton je u nedavnom intervjuu ispričao kako su Leova ljubav prema prirodi i želja za istraživanjem umalo bile fatalne.

“Bili smo na Galapagosu i ronili s okeanografkinjom. Znali smo da je Leonardo lud za životinjama i da ima tu neku dečiju strast u sebi. U tom je trenutku ispod nas prošlo jato morskih golubova, a ja sam vidio kakav mu se izraz pojavio na licu. Krenuo je za ribama, a ja odmah za njim jer sam znao da će ostati bez kiseonika, a to se ubrzo i dogodilo”, objasnio je.

Foto: Shutterstock

Norton je kao dugogodišnji, iskusni ronilac svojom procenom spasio Dikapriju živu glavu i povukao ga prema površini, a čini se da Leo upada u situacije u kojima mu je život ugrožen mnogo često.

Dikaprio je otkrio kako je već tri puta gotovo poginuo. Jednom je prilikom njegov avion morao prisilno da sleti jer mu je eksplodiralo krilo, našao se oči u oči s morskim psom, a treći put je imao problema s padobranom prilikom iskakanja iz aviona.

Ostavi komentar