Kako sada izgleda Zana Nimani

Kako sada izgleda Zana Nimani

Zana Nimani bila je pevačica megapopularne grupe "Zana" i jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije.

Lepa Albanka bila je tiha patnja muškaraca širom bivše Jugoslavije i mnoge je ostavila slomljenog srca kad je pre 25 godina sve napustila i s mužem i ćerkom se preselila u Kanadu.

Radovan Jovićević i Zoran Živanović grupu Zana osnovali su 1979. godine, a ime je dobila upravo po lepoj pevačici. Počeli su kao grupa novog talasa, ali vremenom su se prebacili na čisti pop rok. Ogroman uspeh doneo im je hit "Dodirni mi kolena" koji su izdali 1982. godine. Tekst pesme napisala je Marina Tucaković kojoj je ta pesma takođe bila prekretnica, pa je i danas omiljeni tekstopisac mnogih srpskih izvođača. Popularna je ponovo postala 1999. kad ju je prepevala Severina.

1984. godine Nimani je odlučila da napusti bend i započne solo karijeru, a 1986. godine objavila je album "Noćas pevam samo tebi", nakon kojeg je prestala da se bavi muzikom. Zana se ubrzo zatim udala za supruga Đorđa i rodila ćerku Teu. 

Nekoliko meseci nakon njenog rođenja, pevačica je napustila Beograd u kojem je dotad živela i radila i nikad više se nije vratila. Danas radi kao menadžerka u jednoj finansijskoj kompaniji. Sudeći prema društvenim mrežama, više nema plavu kosu, po kojoj je mnogi pamte, već je postala crvenokosa.

Zatvoreno za komentare.