Kanski festival nije video bolju haljinu od ove: Pogledajte zašto joj nema ravne!

Kanski festival tradicionalno donosi pravi modni spektakl – s tim što ove godine već imamo pobednicu u modnoj trci, pa ostale žene ne moraju ni da se trude. U pitanju je holandska manekenka Rome Strajd (22) koja je u veličanstvenoj srebrnoj haljini bukvalno ostavila sve bez daha.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Plavooki Viktorijin anđeo se na filmskom festivalu pojavio u plisiranoj metalik toaleti sa gornjim delom koji je pomalo u fazonu stare Grčke, i donjim delom koji je sve što bi svaka haljina ikada poželela da bude.

Naborana, široka, lepršava, magična, predivna i elegantna haljina se u svoj svojoj magičnoj lepoti videla kada je manekenka rešila da se malo zavrti pred fotografima.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Vidite, nismo vas slagali kad smo rekli da sve ostale haljine na ovom svetu zbog ove haljine ozbiljno razmišljaju o tome da li njihovo postojanje uopšte ima smisla, jer je u pitanju kreacija koja ne može a da vam ne izmami dah i od svake devojke pravi princezu.

Lepotica je na crvenom tepihu pozirala sa Favazom Grosijem, osnovačem čuvene linije nakita „De Grisogono“, koji joj je u jednom trenutku i pomogao sa haljinom. Ili je, bolje rečeno, pomogao haljini da pokaže svu svoju veličanstvenost.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Haljini je dosta prijalo i prisutstvo fenomenalne dijamantske ogrlice u obliku zmije, koju je manekenka nosila oko vrata.

Mada, i da nije bilo ogrlice, i da nije bilo crvenog tepiha, ma i da nije bilo same Rome – ova haljina bi svakako bila glavna zvezda večeri, a možda i čitavog festivala.

Pročitaj još