Karijere poznatihkoje su mogle da krenu drugačijom putanjom

Karijere poznatihkoje su mogle da krenu drugačijom putanjom

Danas su popularni i slavni, njihove pojave privlače pažnju širom sveta i pune novinske stupce, ali malo je poznato da su pojedine ličnosti iz sveta zabave mogle da krenu potpuno drugačijom putanjom od one kojom trenutno idu. 

Pogledajte čime su se pojedine zvezde bavile u mladosti i kako su eksperimentisale u toku svoje karijere.

Kijanu Rivs

Kijanu Čarls Rivs započeo je svoju glumačku karijeru u pozorištu još kao devetogodišnjak, gde je bio poznat po liku koji je stalno pokušavao da spasi svet.

Kada je sa 20 godina započinjao svoju holivudsku karijeru, umalo nije promenio svoje ime u Čak Spadina, ali je odustao od toga. Kijanu se pored glume bavi i muzikom, od 1991. svira bas gitaru u bendu Dogstars.

Karijera ovog popularnog glumca mogla je da bude potpuno drugačija. Naime, bio je veoma uspešan kao hokejski golman, ali ga je povreda naterala da promeni profesiju.

Kijanu je poznat i kao veliki humanitarac. Od kada je njegovoj sestri Kim dijagnostikovan rak, on redovno donira deo svojih primanja u humanitarne svrhe.

Bliznakinje Olsen

Meri-Kejt i Ešli Oslen zajedno su uplovile u glumačke vode kada su imale samo 6 godina. Sestre su imale sopstveni klub obožavalaca u kome su fanovi plaćali za njihove stvari i fotografije. Kako su odrastale, više su se individualno pojavljivale u javnosti, nego u paru, kako su to činile ranije.

Bliznakinje danas i ne nalikuju jedna drugoj kao pre. Danas o njima možemo čuti više u vestima iz modne industrije, umesto iz Holivuda.

Igi Azalea

Amelija Keli, danas poznatija kao Igi Azalea počela je da se bavi hip-hopom sa 14 godina, a sa 16 je otišla u Sjedinjene Države kako bi se u potpunosti posvetila muzici. Igi je uspela u tome i stekla svetsku slavu, ali malo je poznato da je ona veoma ozloglašena u muzičkim krugovima, jer nema dlake na jeziku i služi se veoma uvredljivim rečnikom. Nekoliko puta je optužena za uvrede na rasnoj osnovi.

Alisa Milano

Alisa Džejn Milano započela je svoju glumačku karijeru u sedmoj godini, na krajnje neobičan način. Njena bebisiterka, bez znanja njenih roditelja, odvela ju je na audiciju za jedan brodvejski mjuzikl. Ona je bila jedna od 4 izabrane u konkurenciji od 1500 devojčica. 

Alisa je izdala i nekoliko muzičkih albuma, koji su u Japanu imali i platinasti tiraž. 

Prema njenim rečima, gledanje bejzbola sa ocem i bratom u detinjstvu joj je značajno pomoglo da se ostvari u modnoj industriji. Pored mode, Alisa je i UNICEF-ov ambasador dobre volje.

Kristijan Bejl

Kristijan Čarls Filip Bejl, prvi put je primećen sa 13 godina, kada je dobio glavnu ulogu u ostvarenju Carstvo Sunca Stivena Spilberga. Filmovi poput Mašiniste, Borca i trilogije Betmen, potvrđuju njegov nepresušni talenat. Bejl je u javnosti opisivan kao jedan od najsvestranijih i najtalentovanijih glumaca svoje generacije. Njegova posvećenost  najbolje se ogleda u neverovatnim transformacijama na kojoj je spreman zarad uloge - dobijanje i gubljenje na težini, uprkos opasnosti po zdravlje.

Zatvoreno za komentare.