Najčudniji jelovnici holivudskih zvezda

Najčudniji jelovnici holivudskih zvezda

Kada karijeru gradite u Holivudu svaka sitnica na vašem spoljašnjem izgledu je bitna, a višak kilograma je nešto nedopustivo. Tako su holivudske lepotice, u želji da smršaju i održe savršenu liniju, smislile razne vrlo neobične načine da to i ostvare. Dok muškarci uglavnom odlaze u potpuno drugu krajnost. Ovo su neki od najneobičnijih jelovnika Holivuda i najveće tajne svetskih zvezda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Riz Viterspun za doručak jede samo dečije kašice. Glumica, kako kaže tek uveče ima konkretan obrok, što i nije neka novina u Holivudu. S vremena na vreme, isto čine i Ledi Gaga i Marsija Kros.

Sada je već legenda to da je osnivač "Plejboj-a" Hju Hefner jeo samo hranu pripremljenu u sopstvenoj kuhinji. Čak i kada bi izašao u restoran nosio bi sopstvenu hranu. Hju je čak imao i tačan raspored obroka - prvi u 11:30, drugi u 17:30, a treći u 22:30.

Dženifer Aniston dan započinje limunadom. Tu ne bi bilo ništa čudno da joj limunov sok nije zamena za doručak.

Kada je umerenost u pitanju Madona se ne može njome pohvaliti. Zato pevačica jednostavno samo izbaci hranu sa kojom preteruje. A, ponekad to čini i sa svakim obrokom u toku dana. Naime, ona hranu samo prinese ustima i vraća je u tanjir. Ovaj čudan trend potiče iz Francuske i mnoge mršavice ga se pridržavaju.

Maraja Keri se nakon porođaja dosta ugojila, pa je morala na ljubičastu dijetu. Radi se o konzumiranju isključivo ljubičaste hrane, poput šljiva, grožđa i patlidžana. Ono što je dobra strana ove dijete jeste da dozvoljenu hranu može jesti u neograničenim količinama.

Kristina Agilera praktikovala je nešto slično kao Maraja. Njena dijeta traje sedam dana i u tom periodu pevačica unosi samo hranu određenih boja. Za svaki od sedam dana rezervisana je po jedna.

Legendarni Endi Vorhol u svemu je bio poseban, pa i u svom načinu ishrane. Naime, on je idealnu težinu održavao dijetom kojoj je dao svoje ime. S obzirom na to da se često hranio po restoranima, uvek je naručivao hranu koju ne voli da jede. Pojeo bi malo, a ostatak koji bi mu spakovali da ponese - na putu do kuće delio je beskućnicima.

Merilin Monro je, takođe, imala neobičan doručak. Ona bi svako jutro sipala dva sirova jaja u čašu toplog mleka i to bi pila dok se sprema da izađe iz svog doma.

Holivudski zavodnik Klark Gejbl zapravo je potpuno zgražavao žene u svojoj blizini. On je voleo da jede velike količine luka dnevno i neprestano je imao veoma neprijatan zadah. Poznato je da se na to žalila i Vivijen Li, sa kojom je snimao "Prohujalo s vihorom".

Elvis Prisli je već uveliko poznat po svojoj obilnoj ishrani, punoj najmasnijih i najneskladnijih namirnica. On je, naime, obožavao sendvič sa puterom od kikirikija, banane i slanine, u koji je ponekad voleo da doda i borovnice.

Izvor: Žena

Zatvoreno za komentare.