Životna priča Kijanua Rivsa dostojna je holivudskog filma

Životna priča Kijanua Rivsa dostojna je holivudskog filma

Kijanu Rivs svojim izborom devojke je još jednom potvrdio da je najposebniji muškarac u Holivudu. Nakon 35 godina karijere prvi put je prošetao sa devojkom, a mediji su odmah saznali da se radi o 46-godišnjoj Aleksandri Grant, umetnici koja je Rivsova dugogodišnja saradnica.

Foto: Shutterstock

Prijatelji slavnog glumca kažu da je napokon istinski srećan nakon svih nedaća i tragedija koje su ga pratile za života.

Kad je imao samo tri godine, njegov otac Semjuel je napustio porodicu. Kijanu i njegove sestre odrasli su s bakom i dedom, budući da se njihova mama često udavala i rastajala.

Rivs je bio problematično dete, a iz škole su ga izbacili nekoliko puta. Početkom devedesetih postaje sve popularniji holivudski glumac, a ljubav svog života Dženifer Sajm upoznao je 1999. godine. Par je te godine trebao da dobije i prinovu.

Foto: Shutterstock

Međutim, Dženifer je izgubila bebu u osmom mesecu trudnoće, a taj strašni gubitak ih je međusobno udaljio i prekinuli su vezu. Trebalo je da im se rodi devojčica, a taj gubitak ih je slomio.

Nakon smrti nerođene bebe, Kijanu proživljava još jednu tragediju. Dženifer je dve godine nakon gubitka bebe poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu. Glumica se pri punoj brzini zakucala u parkirane automobile, ispala iz vozila i ostala mrtva na mestu.

Kijanu je ostao bez Dženifer, ali i bez najboljeg prijatelja Rivera Feniksa koji je preminuo od predoziranja nekoliko godine pre. Plašio se da će ostati i bez sestre Kim Rivs koja se deset godina borila sa leukemijom.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели WWW.GLITZMEDIA.CO (@glitzmediaco) дана

Rivs je 70% svog honorara iz filma "Matriks" dao jednoj bolnici za lečenje leukemije, a kasnije je osnovao i ličnu fondaciju za borbu protiv raka.

Čini se da su se njegove oluje smirile i da je napokon srećan uz srodnu dušu.

Ostavi komentar