Dijeta Samante iz serije "Seks i grad" za vitku liniju - ona ima 64 godine i izgleda sjajno

Dijeta Samante iz serije „Seks i grad“ za vitku liniju – ona ima 64 godine i izgleda sjajno

Godinama je važila za najzgodniju glumicu, a danas u 64. godini izgleda fenomenalno. Glumica Kim Katral je u jednom intervjuu otkrila kako joj polazi za rukom da izgleda tako dobro i koje su to njene tajne.

Foto: YouTube/printscreen

Ako mislite da se odriče puno toga varate se. Istina je da je sasvim jednostavno biti u top formi, a ovo su njeni saveti: 

Kim se godinama hrani po principima Perion dijete. Sa ovim načinom ishrane gotovo nikad niste gladni, a rezultati su odlični. Osim što održava vitku liniju , ona povoljno deluje i na izgled kože. 

Reč je o protiv - upalnoj dijeti koja uključuje sve grupe hrane, a pogotovo zdrave namirnice poput svežeg lososa, zelenog povrća, šumskog voća i ekstra devičanskog maslinovog ulja. Zabranjeni su šećere i smanjen je unos ugljenih hidrata. Ova dijeta se smatra jednom od najzdravijih.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Kim Cattrall (@kimcattrall)

- Moja koža izgleda odlično samo zahvaljujući ovoj ishrani - rekla je Kim.

- Slušam svoje telo i ne uskraćujem mu ništa. Trudim se da budem disciplinovana, ali nije greh pojesti i ponešto slatko s vremena na vreme - kaže ona.

Osim pravilne ishrane, ona uživa i u vežbanju. 

- Volim da vežbam, uvek sam bila sportski tip. Trudim se da budem aktivna 30 minuta dnevno. Ako ne uspem da odem u teretanu, onda barem odradim brzi hod po parku.

Zatvoreno za komentare.