"Radim sve sa emocijom" - otkrivena istina o tajni Konstraktinog nadimka

„Radim sve sa emocijom“ – otkrivena istina o tajni Konstraktinog nadimka

Pevačica Ana Đurić poznatija je pod umetničkim imenom Konstrakta, ovogodišnja je predstavnica Srbije na Evrosnogu u Torinu.

Njena numera „In Corpore sano” nalazi se u trendingu i u susednim zemljama, a kladionice predviđaju visok plasman na predstojećem festivalu.

Od Pesme za Evroviziju, interesovanje za Konstraktu je skočilo neverovatnom brzinom, a skoro dva meseca kasnije pevačica priznaje da se na veliku medijsku pažnju i dalje navikava.

Ono što malo ko zna jeste kako je zapravo nastao nadimak umetnice, o čemu je ona pričala u emisiji „Prvi red”, prenosi 24sedam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mladi Popa (@mladi_popa)

Pričalo se da je za njega zaslužan njen profesor istorije umetnosti koji je često upotrebljavao termin „konstruktor”, a evo šta ona kaže:

- Dosta se izvitopere te priče, iz medija u medij dobiju neki svoj život. Znam o čemu pričaš, negde sam to izjavila. Sam nadimak Konstrakta je meni u tom trenutku delovao kao nešto što bi tačno opisivalo način na koji ja radim. Racionalno i emotivno u jednom, da, više ni sama ne znam šta sam izjavljivala. Uvek je sve racionalno i emotivno - objasnila je Ana Đurić. 

Zatvoreno za komentare.