"In corpore sano" je hit u Španiji - Madriđani obožavaju Konstraktinu koreografiju

„In corpore sano“ je hit u Španiji – Madriđani obožavaju Konstraktinu koreografiju

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta na pesmi za Evroviziju, koja će se u maju održati u Italiji, nastavila je turneju po Evropi.

Nije uspela da se pojavi na poslednjem predevrovizijskom nastupu koji je održan u Španiji, piše Novosti Magazin.

Naime, iako se pevačica nije pojavila na bini, jer je bila sprečena zbog bolesti, numere "In corpore sano", odzvanjala je dvoranom u Madridu.

Naime, pre samog početka numere, Konstrakta se prisutnoj publici obratila putem video bima, gde im je poslala pozdrave:

- Zdravo, ljudi. Beograd ovde. Mnogo sam tužna što nisam sa vama večeras. Očigledno je da nisam dovoljno prala ruke. Ne dajte se zavarati, dame i gospodo, ja ne znam španski, samo sam gledala 'Korak napred' godinama. Ljubim vas - rekla je Ana Đurić u video-poruci, a zatim se na platnu pojavio dobro poznati performans.

Iako verujemo da tekst baš mnogi ne razumeju, ono što je sigurno, da je Konstrakta publiku osvojila i upečatljivimom koreografijom, koja je postala sastavi deo svakoga, kada se čuju prvi taktovi numere.

Tako je bilo i u Španiji, gde je čitava sala u ritmu pesme izvodila koreografiju uprkos Konstraktinom odsustvu.

@zemljagruva #konstrakta #incorporesano #madrid #zemljagruva #umetnicamorabitizdrava #gruvlend #handwasing #istacemosad #thesoundofbeauty #eurovision2022 #serbia #health #uimezdravlja #zdravlje ♬ original sound - Zemlja Gruva

Zatvoreno za komentare.