Kraljica Elizabeta nasamarila grupu američkih turista!

Kraljica Elizabeta nasamarila grupu američkih turista!

Bivši čuvar kraljice Elizabete II podelio je priču o tome kako je kraljica reagovala kada je grupa turista nije prepoznala. Umesto da otkrije ko je, kraljica Elizabeta je odlučila da se našali na račun turista na legendarni način.

Foto: Shutterstock

Iako kraljevski honorar dolazi s puno privilegija (palate, dragulji i VIP status), biti voditelj Engleske monarhije i Engleske crkve zvuči kao prilično intenzivan posao koji zahteva da kraljica Elizabeta bude ozbiljna većinu vremena - na kraju krajeva, ona predstavlja celo Ujedinjeno Kraljevstvo!

Zato i jeste toliko dobro kad dobijemo priču o tome kako je kraljica imala dobar smisao za humor.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Cavalluce Lifestyle Official (@cavalluce_official) дана

Pa, prema pisanju Independenta, njen bivši čuvar Ričard Grifin nedavno je podelio zadivljujuću priču o vremenu kada je kraljica Elizabeta totalno zeznula grupu turista koji je nisu prepoznali.

Jednom kad su se čuvar i kraljica šetali u blizini imanja Balmoral, grupa američkih turista prišla im je i pitala ih da li žive u tom području. Kraljica, koja je "nosila šal i kaput od tvida", odgovorila je rekavši da živi, da u blizini ima kuću.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели British Royal Family (@royal.family_93) дана

Grupa ju je potom pitala da li je ikada upoznala kraljicu, a ona je odgovorila: "Ne!", a zatim je pokazala Ričarda i rekla: "Ali on jeste." A onda je grupa otišla, ne shvatajući s kim su razgovarali!

Ne zna se kako je Ričard u tom trenutku suzdržao da ne prasne u smeh, ali takođe se ne zna kako grupa nije prepoznala kraljicu Elizabetu, međunarodnu ikonu čije je lice bukvalno svuda. Dakle, sada Elizabeta nije samo kraljica Engleske, ona je i kraljica zezanja nepromišljenih i neukih turista. Kakva legenda!