Morao je da plati ceh - slavni glumac se odrekao loše navike da bi imao izvajano telo

Morao je da plati ceh – slavni glumac se odrekao loše navike da bi imao izvajano telo

Ako ste gledali humorističku seriju Parks and Recreation, u kojoj je Kris Prat prvi put dospeo u žižu javnosti, verovatno se sećate da je u njoj izgledao znatno drugačije nego danas. Osim što je bio mlađi, on je bio i malo bucmastiji.

S rastom popularnosti i ponudama da igra heroje u najskupljim filmovima, međutim, on je morao da svoju liniju dovede u red, a za ulogu u Marvelovom filmu Čuvari galaksije (2014) od njega je traženo da za šest meseci izgubi čak 25 kilograma!

To mu je na kraju pošlo za rukom, ali se postavlja pitanje kako?

Slavni glumac je svoj uspeh u mršavljenju pripisao nekolicini faktora. On je, naime, svakodnevno vežbao i hranio se zdravo, a iz svog života izbacio je i jednu lošu naviku.

Kris Prat šest meseci nije popio ni gutljaj piva. On je tako značajno smanjio svoj dnevni kalorijski unos, budući da veoma voli ovo alkoholno piće i do tad ga je redovno konzumirao.

Umesto ovog napitka, njegov lični trener preporučio mu je da poveća unos vode, što se zvezdi filmskog serijala Svet iz doba Jure nije baš dopalo, jer je konstantno morao da ide do toaleta.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Chris Pratt (@prattprattpratt)

To je bilo pre malo manje od deset godina, a Kris Prat i dalje izgleda sjajno. Ni znamo da li se još uvek odriče svog omiljenog alkoholnog pića, ali je definitivno jasno da on više nije pivopija kao nekad.

Zatvoreno za komentare.