Lejdi Gaga u novom filmu koji će uzdrmati Holivud

Lejdi Gaga u novom filmu koji će uzdrmati Holivud

Nakon velikog uspeha u filmu "A Star Is Born", dobitnica Oskara Lejdi Gaga u ulozi crne udovice Patricije Ređijani, u novom filmu o ubistvu Mauricija Gučija, unuka osnivača italijanske luksuzne mode kuće Guči.

Foto: Shutterstock

Ridli Skot, poznat po ostvarenjima "Gladiator" i "The Martian", režiraće i producirati film u kom Gaga glumi Patriciju Ređijani, bivšu suprugu Mauricija. Ona je 1998. godine osuđena da je organizovala ubistvo svog muža koji je bio naslednik Guči carstva. Podsećamo, Mauricija je 1995. godine upucao plaćeni ubica.

Ređijani je sa Gučijevim unukom imala dve kćerke, a Mauricio je navodno napustio suprugu zbog mlađe žene. Prema izveštaju Tajmsa, Ređijani je u italijanskim medijima postala poznata kao "Crna udovica". Ona je bila u zatvoru 18 godina pre nego je 2016. godine puštena na slobodu zbog dobrog ponašanja.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана

Kako piše Variety, scenario za film će napisati Roberto Bentivenja, a biće zasnovan na knjizi Sare Gej Forden "Kuća Gučija: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi".

Ovo će biti novi glumački prekoret za pevačicu Gagu. U međuvremenu, dok se sprema za novu ulogu, Gaga je zauzeta pokretanjem sopstvene kolekcije šminke i nastupima u Las Vegasu.

Ostavi komentar