Lena Kovačević oduševljava: Svojim modnim odabirima pokazala šta znači biti dama od stila

Lena Kovačević oduševljava: Svojim modnim odabirima pokazala šta znači biti dama od stila

Lena Kovačević jedna je od najlepših domaćih pevačica, a svakako i najbolje obučenih. Ona neguje sofisticiran i ženstven stil, kakav dolikuje pravoj dami, a jedna je od retkih koja je uvek sa ukusom obučena.

Foto: Instagram

Lepa plavuša nas uvek iznova oduševi svojim modnim odabirima - nikada ne igra na kartu vulgarnosti, već diskretno naglašava neverovatan seksepil koji ima.

Lena je u poslednjih nekoliko nedelja prisustvovala na niz gala manifestacija, i na svakoj od njih blistala je u savršenim modnim izdanjima. Ona se odlučila za tri fenomenalne kreacije, a mi ih ovog puta "prelistavamo" za vas.

Foto: Instagram

Poznata Beograđanka je za nastup u Belom dvoru odabrala svečanu, čipkanu toaletu u teget boji sirena kroja, koja je na najbolji način istakla njenu siluetu. Blagi talasi u kosi i nežna šminka upotpunili su priču.

Foto: Instagram

Nekoliko dana kasnije Lena je opet briljirala - ovog puta u asimetričnoj, modernoj haljini interesantnog dezena, u kojoj izgleda urbano, ali i elegantno u isto vreme.

Ovu toaletu upotpunila je jednostavnim sandalama sa kaišićima i efektnim narukvicama.

Foto: Instagram

A pre samo dva dana džez pevačica imala je koncert u Banjaluci i opet nas je oduševila otmenošću i sjajnim stilom. Lena se opredelila za dugačku haljinu sa tankim bretelama, a kombinacija tila i crne čipke unela je dozu zavodljivosti u ovu kreaciju.

Dopada li se vama Lenin stil?