Negativca iz Harija Potera danas ne biste prepoznali

Negativca iz Harija Potera danas ne biste prepoznali

Uvek je zanimljivo pratiti nečiji tok karijere i kako se njegov izgled s godinama menja. Ali to ne znači da je i uživanje. U slučaju Džejsona Ajzaksa poznatijeg kao Lucijus Melfoj u serijalu filmova o Hariju Poteru, otišlo je na sasvim drugu stranu.

 Foto: imdb.com

Sigurno se sećate zlobnog Smrtoždera Lucijusa Melfoja, koji sa svojom ženom Narcisom ima sina Draka Melfoja. Školovao se u Hogvortsu, gde je postao Sliterin. Njegovo mišljenje u filmu, kao i mišljenje većine Sliterinaca, je da deca iz normalskih porodica i polukrvni ne bio trebalo da se školuju na Hogvortsu.

Drugim rečima, u pitanju je jedan od najomraženijih likova našeg detinjstva, a Ajzaks je toliko dobro odigrao ulogu zlobnog tate Melfoja, da će ga fanovi Hari Poter franšize večno povezivati sa njim.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jason Isaacs (@therealjasonisaacs) дана

Danas, Džejson niti ima svetlo plavu kosu, niti nosi dugačke crne ogrtače. Naprotiv, uslikan je na plaži u Majamiju i morali smo nekoliko puta da protrljamo oči pre nego što smo ga prepoznali, piše Noizz.

Pored toga što je neprepoznatljiv, mora se priznati da 55-godišnji Ajzaks i dalje vodi računa o svom izgledu. Ali, najveći utisak ipak ostavlja njegovo sasvim drugačije lice.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели jasonisaacsitalianbiggestfan?? (@_hugmejason_) дана

Džejson je jednom prilikom pričajući o svojoj ulozi po kojoj ga najviše pamtimo priznao da je najpre išao na audiciju za profesora Gilderoja Lokharta. Međutim, sudbina je bila drugačija, iako se Ajzaks uvredio kada su mu predložili da pročita scenario za novu ulogu koju je na kraju i odradio.

"Kasnije je trebalo da igram Kapetana Kuku u filmu o Petru Panu iz 2003, ali nisam želeo da glumim dva dečja negativca. Rekao sam agentu da odbijam ulogu i na tome se završilo", rekao je Džejson jednom prilikom.

 Foto: imdb.com

Hari Poter je davno prošao, a Džejson trenutno glumi u "Star Trek: Discovery" koju je CBS pretvorio u serijski program. Radnja priče se odvija 10 godina pre nego što su počele zvanične Star Trek serije, a Ajzaks tumači lik kapetana Gabrijela Lorke.

Zatvoreno za komentare.