Igrala je malu Zone - ova devojčica je ćerka našeg čuvenog pevača, znate li kog?

Igrala je malu Zone – ova devojčica je ćerka našeg čuvenog pevača, znate li kog?

Imala je 12 godina kada se pojavila u filmu "Zona Zamfirova" 2002. godine, od tada do danas gledali ste u "Ranjenom orlu", "Afterpartiju", "Žigosanima u reketu", "Državnom službeniku", a ove godine vam se predstavlja ulogom u novoj seriji.

Foto: YouTube/printscreen

Lepa Jana Milosavljević bila je u žiži interesovanja zbog kontroverzne uloge u filmu "Afterparti", u kojem je glumila promoterku popularnog splava, očajnički zaljubljenu u druga zbog kojeg pristaje i na trojku.

Posle je zablistala u seriji "Žigosani u reketu", a sada je opet gledamo na malim ekranima.

Glumica Jana Milosavljević igra u "Zlatnim danima" reditelja Marka Sopića i scenarista Gordana Mihića i Marijane Čulić Vićentić. Serija se emituje od 14. decembra na televiziji Pink. U novom ostvarenju na našim malim ekranima igraju i Tamara Krcunović, Andrija kuzmanović, Snežana Savić, Milutin Mima Karadžić...

I dok će Janu publika pratiti kroz njen novi glumački zadatak, ne zaboravlja se ni njen glumački debi male Zone iz 2002. u filmu Zdravka Šotre (još dva puta je sarađivala sa Šotrom, a numeru za film o Zoni komponovao je njen stric Predrag Milosavljević).

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jana Milosavljevic (@janamilosavljevic90)

Javnosti je bio veoma zanimljiv podatak da je glumica ćerka našeg čuvenog pevača i muzičara Nenada Milosavljevića, poznatijeg kao Neša Galija, frontmena grupe "Galija".

Zanosna Nišlijka (Jana se rodila 1990. u Nišu, odrasla je na Dorćolu) igra i u pozorištu, a prate je komentari da je izrasla u prelepu mladu ženu.

Jana je i mama jednog Joakima kog je dobila sa rediteljem i scenaristom Filipom Gajićem.

Jana i Filip dokaz su da ljubav ne pita za godine. Njih dvoje upoznali su se na inicijativu Ramba Amadeusa, zaljubili su se i dobili sina.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jana Milosavljevic (@janamilosavljevic90)

Joakim je Janino prvo, a Filipovo četvrto dete. Glumac i reditelj iz prvog braka ima ćerku Nataliju, a iz drugog, sa Lucijom Šerbedžijom, Sergeja i Anastasiju.

Kako je ispričala u intervjuu za Gloriju, dugo nisu mogli da odaberu ime za sina.

"Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zovu ko kako hoće", rekla je Jana.

Zatvoreno za komentare.