Megan Markl izazvala pravu pometnju na Vimbldonu

Supruga princa Harija, Megan Markl pre nekoliko dana posetila je teniski teren na Vimbldonu gde je pratila meč svoje prijateljice Serene Vilijams.

 Foto: Youtube/ Screenshot

Strasti u medijima čak ni posle nekoliko dana se ne smiruju, a sve zbog toga što mnogi misle da "Megan i dalje ne shvata neke stvari" i da je njena poseta teniskom meču bila prava "noćna mora".

Jedan od organizatora, koji je trebalo da osigura posetu Megan Markl vimbldonskom terenu, priznao je da je to bilo veoma teško i da je ona bila "noćna mora".

Kako je rekao, Megan je tražila da meč gleda "inkognito", ali tu je zapravo nastao problem.

“Nisu mogli da je pozovu u kraljevsku ložu jer je na sebi nosila farmerke, ali to zapravo nije ni bilo važno, jer sve što je želela jeste da dođe i da gleda Serenu”, rekao je on. Stvar je u tome što je Serena igrala meč na Terenu broj 1. Osim što su stolice oko nje morale da budu prazne, otkriveno je i da je osiguranje vojvotkinje strogo zahtevalo da je drugi posetioci nikako ne fotografišu.

Sve ovo bilo je dovoljno da Megan danima ne silazi sa naslovnih strana, a neki mediji pišu i da "vojvotkinje ne smeju da se ponašaju kao dive".

“Sve bi ovo bilo u redu da je Megan odabrala sunčanje ili dan u lokalnoj bibloteci. Ali, Megan je odabrala da ima "privatno popodne"  uz 12.000 ljudi i TV kamere koje uživo prenose meč. Tu su još i misteriozna prazna sedišta. Zašto su prazna nije poznato, ali ako uporedimo ovo sa dolaskom Kejt Midlton na isti turnir videćemo u kakvoj gužvi sedi”, piše Danijela Elser u tekstu za australijski sajt News.

Kako se navodi, čak i kada su prinčevi Vilijam i Hari posetili svetsko prvenstvo u ragbiju bili su okruženi ljudima. Praznog mesta nije bilo.

Pročitaj još