Megan Markl izazvala pravu pometnju na Vimbldonu

Megan Markl izazvala pravu pometnju na Vimbldonu

Supruga princa Harija, Megan Markl pre nekoliko dana posetila je teniski teren na Vimbldonu gde je pratila meč svoje prijateljice Serene Vilijams.

 Foto: Youtube/ Screenshot

Strasti u medijima čak ni posle nekoliko dana se ne smiruju, a sve zbog toga što mnogi misle da "Megan i dalje ne shvata neke stvari" i da je njena poseta teniskom meču bila prava "noćna mora".

Jedan od organizatora, koji je trebalo da osigura posetu Megan Markl vimbldonskom terenu, priznao je da je to bilo veoma teško i da je ona bila "noćna mora".

Kako je rekao, Megan je tražila da meč gleda "inkognito", ali tu je zapravo nastao problem.

“Nisu mogli da je pozovu u kraljevsku ložu jer je na sebi nosila farmerke, ali to zapravo nije ni bilo važno, jer sve što je želela jeste da dođe i da gleda Serenu”, rekao je on. Stvar je u tome što je Serena igrala meč na Terenu broj 1. Osim što su stolice oko nje morale da budu prazne, otkriveno je i da je osiguranje vojvotkinje strogo zahtevalo da je drugi posetioci nikako ne fotografišu.

Sve ovo bilo je dovoljno da Megan danima ne silazi sa naslovnih strana, a neki mediji pišu i da "vojvotkinje ne smeju da se ponašaju kao dive".

“Sve bi ovo bilo u redu da je Megan odabrala sunčanje ili dan u lokalnoj bibloteci. Ali, Megan je odabrala da ima "privatno popodne"  uz 12.000 ljudi i TV kamere koje uživo prenose meč. Tu su još i misteriozna prazna sedišta. Zašto su prazna nije poznato, ali ako uporedimo ovo sa dolaskom Kejt Midlton na isti turnir videćemo u kakvoj gužvi sedi”, piše Danijela Elser u tekstu za australijski sajt News.

Kako se navodi, čak i kada su prinčevi Vilijam i Hari posetili svetsko prvenstvo u ragbiju bili su okruženi ljudima. Praznog mesta nije bilo.