Melaniji se dogodio modni kiks: A za sve je kriv jedan modni detalj!

Melaniji se dogodio modni kiks: A za sve je kriv jedan modni detalj!

Melanija Tramp je kraljica stila i tu uopšte nema diskusije. Ali, čak se i kraljicama ponekad desi da omanu, a prva dama SAD-a se našla u takvoj situaciji kada je zajedno sa svojim suprugom Donaldom Trampom rešila da počasti naciju jednim patriotskim autfitom za Dan nezavisnosti.

Photo: Instagram/Printscreen

Plavo-bela dugačka haljina na kockice Ralfa Lorena pokazala se kao idealan spoj elegancije, opuštenosti i old school "domaćica" look-a, na šta je Melanija Tramp i pucala.

Budući da su ona i Donald za taj praznik ugostili stotine vojnih porodica na pikniku ispred Bele kuće, svakako je odevna kombinacija morala da bude i patriotska, pa su tako tu plava, bela i crvena - boje američke zastave.

I sve bi bilo savršeno u redu, da je bivša manekenka samo odabrala malo drugačiji pojas.

Photo: Instagram/Printscreen

Jer, ovaj sa kojim se pojavila, ne samo da joj ne ističe struk i figuru peščanog sata, već čini da izgleda kao da je jedno desetak kilograma teža.

Da se razumemo, ideja koja se krije iza ovog autfita je savršena i crveni pojas je bukvalno najbolji detalj koji je mogla da doda - ali, ne ovakav.

Širok, sa ogromnom mašnom i od jako debelog materijala, pojas je učino da Melanijin struk deluje mnogo veće, a stomak izraženije, pa na nekim fotografijama deluje maltene kao da je u drugom stanju. Što bi bilo savršeno u redu da je Melanija inače krupnija žena bez istaknutog struka.

Ali nije.

Photo: Instagram/Printscreen

Čak ni nijansa pojasa nije idealna, jer se razlikuje od kravate njenog supruga - a ideja je, sigurno, bila da se te dve stvari spoje i da izgledaju kao savršen par.

Šteta, Melanija baš retko greši. Ali, eto, dešava se i najboljima.