Slavna glumica nakon spontanog pobačaja čeka treće dete!

Slavna glumica nakon spontanog pobačaja čeka treće dete!

Nekadašnja manekenka i slavna glumica Mila Jovović nedavno je šokirala svojim priznanjem da je pobacila. Ova 43-godišnjakinja tada je u emotivnoj objavi progovorila o jednom od najtežih razdoblja u životu, a sada je uspela još jednom da šokira svoje obožavaoce.

Foto: Shutterstock

Naime, otkrila je kako je opet trudna! Ipak, priznala je kako ju je ta spoznaja dočekala potpuno nespremnu.

Kako je napisala, za trudnoću zna već neko vreme, ali je odlučila da tu informaciju dosad zadrži u krugu porodice, upravo zbog straha od ponovnog pobačaja.

"Nakon što sam pre 13 nedelja otkrila da sam trudna, preplavila me mešavina osećaja koji su se kretali između potpune radosti i potpunog užasa. Zbog mojih godina i gubitka poslednje trudnoće nisam želela prebrzo da se vezujem za ovu bebu", priznala je Jovović.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Milla Jovovich (@millajovovich) дана

Kako je rekla, poslednjih nedelja njena porodica živi na iglama čekajući brojne lekarske nalaze i provodeći vreme u doktorskim ordinacijama.

Ipak, kako je prošlo najrizičnije razdoblje, srećnu vest je odlučila da podeli sa obožavaocima, a otkrila je i kako im stiže još jedna devojčica. Obećala je i da će izveštavati o svemu vezanom uz trudnoću.

Podsetimo, Mila je majka 11-godišnje Ever Gabo i petogodišnje Dašijel Edan, a ovo će joj biti treće dete.