Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin očekuju prvo dete: Sada su otkrili kog pola će biti beba

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin očekuju prvo dete: Sada su otkrili kog pola će biti beba

Otkako se udala za Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin retko u javnosti priča o svom privatnom životu, ali često ističe da je srećna i ispunjena.

Foto: Instagram/screenshot

Nije tajna da joj je lepo u braku sa košarkašem, a njihovu sreću upotpunila je vest da je lepa glumica u drugom stanju. Jelisaveta bi trebalo da se porodi početkom februara, a budući roditelji su nedavno saznali da čekaju dečaka.

Foto: Instagram

"Kada je saznala da je trudna, Jelisaveta je ovu vest prvo javila suprugu Milošu, koji je tada bio na putu. Oni nisu želeli da šire ovu informaciju dok ne budu sigurni da je sve u najboljem redu, pa su lepe vesti rekli samo najbližim članovima porodice. Jelisaveta je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a nedavno je na lekarskom pregledu saznala da čeka dečaka. Kada su čuli pol deteta, ni Teo ni Jelisaveta nisu mogli da sakriju sreću",  rekao je izvor blizak paru i dodao:

Foto: Instagram

"Teo i Jelisaveta su spremni da postanu roditelji, a presrećni su što im se ostvarila želja da prošire porodicu. Jelisaveta je završila sve poslovne obaveze koje je imala u Beogradu, snimila je nekoliko serija, pa su se ona i Teo dogovorili gde će živeti u narednom periodu. Kako on igra košarku u Americi, plan je da i Jelisaveta ode tamo sa njim. Ako sve bude išlo po njihovom planu, ona će tamo održavati trudnoću, ali će se i poroditi u Americi. Jelisaveta će u Beogradskom dramskom pozorištu uzeti neplaćeno odsustvo sve dok se ne porodi, kao što je učinila i kada se udala za Tea i otišla da živi u Americi", kaže izvor.

Foto: Instagram

Iako nije želela da otkriva detalje iz privatnog života, Jelisaveta je pre nekoliko meseci otkrila da priželjkuje da se ostvari kao majka.

"Mislim da to čovek nikada ne može da planira, to neko drugi planira, ali priželjkujem, kao i svaka druga žena", rekla je nedavno Jelisaveta.

Foto: Instagram

Glumica je tada ispričala i kako izgleda njen život u Los Anđelesu, gde njen suprug igra košarku:

"Lepo mi je u Americi. Uživam, stvarno. Trudim se da što više vremena provedem sa suprugom pošto je on dosta na putu. Mnogo nam je prijatelja bilo u poseti. Provodila sam vreme upoznajući taj grad."