Gde je danas pobednica "Prvog glasa Srbije"

Gde je danas pobednica „Prvog glasa Srbije“

Mirna Radulović je devojka koju smo upoznali kao "Prvi glas Srbije", a 2013. nas je sa svojim drugaricama iz takmičenja predstavljala na Evroviziji. Međutim, dok danas Sara Jo i Nevena Božović grade karijere u samom vrhu pop scene, gde je Mirna?

Foto: Instagram

Mirna je pobedila u Prvom glasu Srbije 2012. godine i iza sebe na drugom mestu ostavila Nevenu Božović, a na trećem Saru Jovanović. Sara i Nevena su danas pevačice o kojima se priča, Sara pravi haos po klubovima i jedna je od najpopularnijih među mlađom generacijom, a Nevena je bila naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji i ceo svet se zaljubio u nju. A šta se s Mirnom desilo? Gde je devojka koja nas je osvojila svojim moćnim vokalom?

Nakon silnih najava debi albuma koji će njene fanove oboriti s nogu, pa tužbe koju je s Davorom Jovanovićem najavila protiv TV Prva zbog neispunjenih obaveza i obećanja, danas je mediji ni ne registruju.

Ne, nije prestala da se bavi muzikom.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Mirna Radulović (@mirnapgs) дана

Nekoliko godina kasnije zatečena je u bendu specijalizovanom za venčanja i slične proslave, koji je predstavlja kao svoj glavni adut, a nastupa i sa sestrom bliznakinjom. 

Ipak, ono što fanovima najviše privlači pažnju je koliko se Mirna fizički promenila od popularnog takmičenja.

Sredila je liniju, promenila imidž, pa je na fotkama s društvenih mreža gotovo neprepoznatljiva.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Mirna Radulović (@mirnapgs) дана

U svakom slučaju, čini se da je zadovoljna i da je rešila da stvari radi na svoj način i pod svojim uslovima.

Drži se podalje od javnosti, gura neku svoju priču, mada, možda samo čeka pravi trenutak dok planira neki "bum" u domaćoj pop muzici. Dobro, možda i nekom drugom žanru.