Cipele Lejdi Gage sa Zlatnog globusa

Monstruozne platforme sa Zlatnog globusa

Lejdi Gaga je na dodeli Zlatnih globusa izgledala kao pobednik. Bez obzira na nagrade koje je dobila ili su joj izmakle, ona je te večeri kući otišla upravo tako. A pobeda koja ne može da joj se ospori, koliki god da ste cinik, jeste ona modna.

U raskošnoj ledeno plavoj Valentino haljini koju je specijalno za nju dizajnirao Pjerpaolo Picioli, i sa pramenovima u istom tonu, pevačica i glumica je izgledala kao priviđenje iz Diznijevog filma. U maniru holivudskih diva, Gaga je na crvenom tepihu šuštala u toaleti sa dugačkim plaštom i bez bretela, a glamurozni outfit je kompletirala Tifani ogrlicom od 5 miliona dolara. I mada u toku same večeri nijednog trenutka nije pokazala šta od obuće nosi ispod ovog čuda od haljine, saznali smo naknadno.

Foto: Guiseppe Zanotti:Promo

Ispostavilo se da je Lejdi Gaga baš taj skriveni detalj outfita iskoristila da ostane dosledna sebi i stilu po kom je prepoznatljiva od početka karijere - ekscentričnom i monstruozno autentičnom, kao prava Mother Monster kakva jeste!

U pitanju su srebrne čizme by Đuzepe Zanoti, sa pertlicama i štiklom na platformi od 18cm! I samo na njoj možemo da zamislimo baš ovakvu obuću uz jednu ovakvu haljinu.

Ne treba ni napominjati da je model napravljen specijalno za nju i da je izrada trajala mesec dana. A kako je u njima hodala, to zna samo ona.

Zatvoreno za komentare.