Najbizarnije prehrambrene navike slavnih ličnosti

Najbizarnije prehrambrene navike slavnih ličnosti

Da i poznate ličnosti umeju da budu čudne i bizarne dokazuju i ove njihove navike.

Foto: Shutterstock

Svetske zvezde imaju neke jako čudne navike kada je hrana i način na koji jedu u pitanju, koje bezmalo pariraju navikama običnih smrtnika.

Mi smo izdvojili neke od najčudnijih, a šta to tačno prija ovim poznatim ličnostima, saznajte u nastavku teksta.

Megan Markl

Dok je ceo svet opsednut nudlama, Megan je konzumirala vegeterijanske sa neobičnim sosom. Vojotkinja dugo kuva tikvice u vodi sa malo bujona dok se ne pretvore u ono što ona naziva "prljavom, seksi kašom". 

Gvinet Paltrou

Glumica i Goop boginja, Gvinet Paltrou naširoko je poznata po svojim ludim, dijetetskim navikama.  Njeno omiljeno piće miriše na dresing za salatu, ali glumica kaže da je ovaj napitak miks pečenog susamovog ulja, mlevenog đumbira, kokosovog šećera i mleka od badema, nazivajući ga "savršenom toplom poslasticom za kišovito popodne".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Džesika Alba

Dok uspešno koordinira svoju glumačku karijeru i firmu The Honest Company, Džesika Alba se oslanja na vodu kako bi pregurala dan. Ali regularna H2O nije ono na šta Džesika misli. U pitanju je slana voda. Kako kaže, obožava da doda pink himalajsku so u svoju vodu.

Kejt Hadson

Ako ste se ikad pitali kako Kejt uspeva da održi te izvajane trbušnjake, svakako nije zbog doručka. Kako je glumica izjavila, ona ne ustaje gladna. Svaki nutricionista bi rekao da je ovo jako loša navika, ali... svi mi grešimo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Džesika Bil

Kada je ova lepa glumica u pitanji, ovde se ne radi toliko o tome šta jede, već gde jede. Ova zvezda nosi svoju hranu u kadu, i pod tim ne mislimo na piće tokom kupke, već na prave fine obroke, poput pileće kobasice i velike šolje kafe. Kako ona kaže to je samo život jedne majke. Dok nahrani svog sina uveče, shvati da nije jela, i onda ponese svoju večeru sa sobom u kupatilo.

Tejlor Svift

Pop zvezda poseže za visoko održivim pićem kada jede sendvič, a to je limunada od lavande. Da, svi znamo šta je limunada, ali od lavande? Kakvog je to ukusa?

Krisi Tajgen

Model, spisateljica kuvara, i mama dvoje dece, Krisi Tajgen je jedna od nas - ona voli Doritos tortilje. Jedino što ih ona jede na najbizarniji mogući način. Naime ona oliže sav sastav tortilje sa obe strane a zatim komad vrati u kesu. Nismo sigurni da li je ovo genijalan, bezkalorični trik ili najbizarnija navika konzumiranja užine za koju smo ikad čuli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Tori Speling

Tori je otkrila da njen suprug, šef kuhinje Din MekDermot voli da eksperimentiše sa gumenim bombonama. Njena omiljena poslastica koju on pravi je salata sa gumenim bombonama. Hm...

Gordon Remzi

Svako bi pomislio da master šef sa Mišelin zvezdom, Gordon Remzi voli da sedne i fino obeduje. Ali on kaže da ne ruča, niti večera. Ovaj vrhunski majstor umesto toga jede pet puta dnevno manje porcije hrane kako bi održao energiju tokom čitavog dana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Keli Rouland

Keli voli lance brze hrane, i njen izbor pri narudžbini su slani krompirici kojima doda i šećer.