Najromantičnije prosidbe poznatih

Najromantičnije prosidbe poznatih

Sećate se kad je Kanje kleknuo na kolena, sada već davne 2013. i zaprosio Kim Kardašijan? Iznajmio je AT&T Park u San Francisku i pripremio jedinstvenu prosidbu svojoj budućoj ženi. Pozvao je Kim, njenu porodicu prijatelje da zajedno obeleže poseban dan.

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

Reper je takođe na video-bimu napisao poruku "Moliiiim teee udaj se za meneeee!!!" Takođe, doveo je 50 članova orkestra koji su svirali omiljenu pesmu Kardašijanke "Young and Beautiful" od Lane del Rej.

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

Nil Patrik Haris i Dejvid Burtka podelili su svoju ljubavnu priču u magazinu "Out" pre šest godina.

 

Објава коју дели Neil Patrick Harris (@nph) дана

"Dejvid me zaprosio pre pet godina na uglu ulice gde smo se upoznali", otkrio je Nil.

"Krenuli smo u Indian kazino limuzinom, a Dejvid je odjednom rekao vozaču da stane iz meni nepoznatog razloga. Mislio sam da želi da kupi piće ili tako nešto, ali on je kleknuo na kolena i zaprosio me. Bio sam van sebe i izgovorio 'Da, ali ne znam šta ovo treba znači'. Svideo mi se prsten, i godinu dana kasnije - ja sam zaprosio njega u Santa Moniki", ispričao je Nil.

Džo Manganijelo i Sofija Vergara su se verili na Badnje veče u decembru 2014. Džo je pripremio govor na španskom jeziku.

 

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara) дана

"Zaprosio sam je na španskom, morao sam da pričam jezik koji mi nije poznat i zbog toga sam bio najviše nervozan", pričao je Džo u jednom intervjuu 2015. "Poslednje što želite da vam se desi je da zabrljate prosidu na španskom."

Za razliku od ostalih, Karl Kuk je svoju buduću ženu Kajli Kvoko zaprosio na njen 32. rođendan. Karl je šerovao trenutak pristanka na svom Instagramu.

 

Објава коју дели Karl Cook (@mrtankcook) дана

"Posle skoro dve godine konačno sam skupio hrabrosti da je zaprosim", napisao je. "Ovo je najlepše veče u mom životu, i mislim da video govori kako je i Kajlino takođe... Ako je pristala!!!"

Ranije te večeri, Karl je pripremio romantičnu večeru uz sveće. Sve je krenulo naopako kada je glavom udario u luster i napravio sebi ozbiljnu modricu na čelu, ali Kajlinim pristankom - svi bolovi su prošli!

Zatvoreno za komentare.