Najseksepilniji glumac Holivuda imao traumatično detinjstvo

Najseksepilniji glumac Holivuda imao traumatično detinjstvo

Važi za jednog od najjačih muškaraca u Holivudu, a na društvenim mrežama je sada podelio svoje najintimnije emocije. Teška situacija iz detinjstva ga je umalo slomila.

Američki snagator Dvejn Džonson, poznatiji pod nadimkom "The Rock", oduševio je obožavaoce kada je otvoreno, prvo na društvenim mrežama, a potom za medije, progovorio o borbi s depresijom i teškoj situaciji iz detinjstva koja ga je skoro slomila.

- Borba i bol su apsolutno stvarni - rekao je glumac i rvač mesec dana nakon što je na Instagramu podelio priču o tome kako je njegova majka pokušala da izvrši samoubistvo kad je imao samo 15 godina.

 

A post shared by therock (@therock) on

- Bio sam potpuno slomljen i u depresiji. Došao sam do tačke kad više ništa nisam hteo da radim, nisam hteo ni da izlazim iz kuće. Neprestano sam plakao - priznao je.

U dugačkoj objavi, najseksi muškarac sveta po magazinu "People", opisao je stravičnu scenu koju je doživeo kao tinejdžer. Vozeći se auto-putem majka je zaustavila automobil i izašla iz njega pred automobile koji su jureći prolazili.

 

A post shared by therock (@therock) on

- Kamioni i automobili su je izbegavali, micali se s puta da je ne bi udarili. Nakon početnog šoka izašao sam i povukao je za ramena da je maknem s puta. Ono što je najluđe od svega je to da se moja majka ni dan danas ne seća pokušaja samoubistva. Možda i bolje da se ne seća - rekao je.

Slika koju je podelio uz objavu zapravo je scena sa snimanja HBO-ove serije "Ballers". U toj sceni The Rock, odnosno lik kojeg glumi, posećuje grob prijatelja koji se ubio.

- Ovo me podsetilo da se uvek treba truditi i obraćati pažnju na osobe koje pate. Pomozite im, razgovarajte s njima, neka pričaju o problemima, podsetite ih da nisu sami. Mi smo taj dan, kad sam imao 15 godina, imali sreće, ali to nije uvek slučaj - napisao je glumac.

Zatvoreno za komentare.