Najveće tajne poznatih koje su pokušavali da sakriju

Najveće tajne poznatih koje su pokušavali da sakriju

Postupci, odluke, ali i kompletan život poznatih ličnosti izvrgnuti su sudu javnosti. Upravo zbog toga, mnoge zvezde godinama od medija pokušavaju da sakriju pojedine detalje.

Foto: Shutterstock

Prve asocijacije na Holivud jesu sjaj, glamur i slava, te se čini da je život poznatih ličnosti pravi san. 

Ipak, kako to biva, iza scene i dalje od očiju javnosti, kriju se pojedine stvari koje mnogi glumci, pevači, modeli i producenti ne žele da saznate. 

Tako je, na primer, holivudski zavodnik Bred Pit pokušavao od celog sveta da sakrije da je kratko vreme, pre nego što je postao slavan radio kao vozač striptizeta. Posle nastupa skupljao je njihovu garderobu. 

Još jedno neobično zanimanje imao je slavni glumac Deni de Vito. Bredov kolega je radio kao frizer u mrtvačnici, a kako je dugo ovo krio, očigledno da ne želi da priča o ovom periodu iz svog života. 

Pravu dramu i teške trenutke doživeo je i Džek Nikolson i to u svojoj 37. godini. On je u periodu odrastanja živeo sa majkom i sestrom, da bi kasnije saznao da je njegova "majka" zapravo bila njegova baka, a "sestra" njegova biološka majka. 

Mekenzi Dejvis, zvezda novog "Blade Runner-a", pravi umetnička dela - figurice od izmeta sova.

Britanski naučnik Dejvid Leg jednom fosilu dao je ime Kooteninchela deppi jer su ga kandže podsetile na Edvarda Makazorukog.

Nolan Guld u seriji "Moderna porodica" možda glumi priglupog Luka, ali je u stvarnosti član Mense i na fakultet se upisao sa samo 14 godina.

Džoni Ramon, jedan od najuticajnijih pank gitarista, celog života je bio zagriženi republikanac, što se njegovim liberalnim fanovima nikako ne bi dopalo.

Čuveni bokser Muhamed Ali glumio je u jednoj brodvejskoj predstavi "Buck White", ali kritičari nisu bili baš oduševljeni.

Kada je glumac Liv Šrajber bio mali, majka ga je otela i odvela da živi s njom u komuni, a kasnije ga je preuzeo njegov otac. Kada je sud starateljstvo dao majci, živeli su u stanu bez struje i kreveta.

Danijel Redklif, popularni Hari Poter, je pesnik, napisao je 4 pesme za jedan časopis, pod pseudonimom Džejkob Geršon.

Legendarni reditelj Martin Skorseze, boji se broja 11 i izbegava da odseda u hotelskim sobama na 11. spratu, ne leti avionima koji su povezani s brojem 11 i ne putuje 11. u mesecu.

Zatvoreno za komentare.