Naš slavni košarkaš i glumica čekaju bebu!

Naš slavni košarkaš i glumica čekaju bebu!

Samo što su proslavili godišnjicu braka, Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić slave još jednu radosnu vest - postaće roditelji.

Photo: Instagram/Printscreen

Glumica je nedavno saznala da je u blagoslovenom stanju i tu vest je podelila samo sa najbližim članovima najuže porodice, saznaje Kurir.

Prijateljima još uvek nisu želeli da govore, samo su se dogovorili da trudnoću kriju od javnosti koliko je moguće duže.

Photo: Instagram/Printscreen

- Jelisaveta i Teo su presrećni. Skoro su saznali da će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi i glumica je tek u drugom mesecu trudnoće, što znači da će beba tek u februaru naredne godine doći na svet. Nije im važno kog će pola biti beba, već samo da sve protekne kako treba. Jelisaveta zasad nema mučnine, veoma je aktivna i odlično podnosi trudničke dane. Ona je uvek dosta vremena provodila u prirodi, pa nije ništa čudno što je stalno napolju i što nema mira - priča izvor.

Photo. Instagram/Printscreen

Da Orašaninova blista i da joj drugo stanje prija, moglo se videti i na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, kome je Miloš kumovao, budući da osmeh nije skidala s lica.

Photo: Instagram/Printscreen

Izvor kaže da su budući roditelji i očekivali srećne vesti jer su poslednjih meseci radili na proširenju porodice.

Photo: Instagram/Printscreen

- Oboje su žarko želeli da postanu roditelji, ali se time nisu opterećivali. Kad je otišla kod svog lekara, Jelisavetu su čekale lepe vesti i ona je odlučila da zasad trudnoću vodi u Srbiji. Zadovoljna je rezultatima i zasad sve teče po planu. Njih dvoje su razgovarali i verovatno će porođaj biti u Americi, gde Miloš igra za Los Anđeles Kliperse, jer je odlučio da i naredne sezone nosi dres ovog kluba - završava izvor.

Zatvoreno za komentare.