"Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru?" Evo kako izgleda glumica koja je izgovorila čuvenu rečenicu u filmu "Mi nismo anđeli"

„Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru?“ Evo kako izgleda glumica koja je izgovorila čuvenu rečenicu u filmu „Mi nismo anđeli“

Glumica Natalija Lučanin na sebe je skenula pažnju malom, ali značajnom ulogom Julijane Vladić u filmu “Mi nismo anđeli”.

Foto: YouTube/printscreen

Julijana je fatalna zavodnica koju na kraju prvog dela pomenutog filma Nikola odbija kada mu izgovori čuveno pitanje: “Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru?”.

Osim u ovom ostvarenju Nataliju smo gledali i u filmu “Lepa sela lepo gore” gde je, uz Branku Katić, glumila bolničarku, piše Objektiv.

Natalija je bila zapažena i kao Tanja u “Crnom bombarderu”, Anđela u “Policajcu s Petlovog brda” i drugim ulogama u domaćim filmovima i serijama.

Nakon uloge u filmu “Lepa sela lepo gore” povukla se iz javnosti iz nepoznatih razloga, mada se svojevremeno šuškalo da su u pitanju zdravstveni problemi.

Ipak, na društvenim mrežama postoji nekoliko njenih fotografija iz skorijeg perioda, a mnogi su na osnovu njih konstatovali da je lepa glumica i dalje zanosna.

Zatvoreno za komentare.