Novi "Prijatelji" će se emitovati 27. maja, a gostuju im ove zvezde

Novi „Prijatelji“ će se emitovati 27. maja, a gostuju im ove zvezde

Dugoočekivano okupljanje ekipe "Prijatelji" biće emitovano 27. maja. U specijalnoj epizodi ''Prijatelji'' će ugostiti slavne zvezde poput Džastina Bibera, Lejdi Gage i K-Pop benda BTS, najavio je striming servis HBO Max.

Foto: IMDb

Specijal „Prijatelji: Okupljanje“ u kojem će se pojaviti svih šestoro originalnih glumaca, prvobitno je trebalo da bude snimljen pre više od godinu dana, ali je projekat odlagan zbog pandemije koronavirusa.

Jednokratni specijal bez scenarija snimljen je ranije ove godine na istoj pozornici u Los Anđelesu kao i originalna komedija o šestoro prijatelja koji žive u Njujorku.

„Prijatelji“, koji su s prikazivanjem na NBC-ju završili 2004, bili su jedna od najpopularnijih TV serija devedesetih i ponovo su oživeli na striming platformama kao jedna od najgledanijih serija širom sveta.

U specijalu učestvuje originalna glumačka postava: Dženifer Eniston, Liza Kudrou, Korni Koks, Dejvid Švimer, Met Leblank i Metju Peri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

HBO Max je saopštio da će se u specijalu pojaviti više od 15 poznatih gostiju, uključujući bivše članove „Prijatelja“ poput Toma Seleka (Richarda) i Megi Viler (Dženis), ali i drugih poput britanskog fudbalera Dejvida Bekama, glumca iz „Igre prestola“ Kita Haringtona i pakistanske dobitnice Nobelove nagrade za mir Malale Jusufzai.

 

Zatvoreno za komentare.