Oduševila sve na krštenju mlađeg brata: Ljuta princeza Šarlot je najslađa stvar koju ćete videti danas

Oduševila sve na krštenju mlađeg brata: Ljuta princeza Šarlot je najslađa stvar koju ćete videti danas

Princeza Šarlota možda ima svega tri godine, ali i po stavu i po samopouzdanju sve više podseća na svoju baku kraljicu Elizabetu.

Photo: instagram

To je pokazala i juče, na krštenju njenog mlađeg brata princa Luisa, kada je u prolazu okupljenim fotografima i snimateljima nonšalantno dobacila: "Vi niste pozvani".

Potez dostojan kraljice lično. A i izraz lica takođe.

Photo: instagram

I da bi se uverila da nju i njenu porodicu zaista niko neće pratiti iz crkve ka mestu gde su organizovali slavlje, sve vreme ih je gledala oštrim okom i pomalo namrgođene face, što je oduševilo sve jer je uvek slatko kad vidite tako malo dete sa jasno definisanim stavovima, koje zna šta hoće a šta neće.

Čak je i princ Vilijam morao da se nasmeje kad ju je čuo.

Slatka princeza je za krštenje obukla plavo-belu haljinicu u kombinaciji sa plavim cipelama i belim čarapama, dok je njen stariji brat princ Džordž bio u tamnoplavim kratkim pantalonama i košuljici.

Cela porodica se posebno sredila za ovaj događaj, tako da im boje budu usklađene, pa su zajedno izgledali zaista bajkovito.

Photo: instagram

Kejt Midlton je obukla lepu belu haljinu sa sjajnim ukrasom na glavi, a princ Luis je nosio standardnu "haljinu" za krštenje.

I, iako on jeste bio glavna zvezda dana, mala Šarlota je definitivno svojim stavom uspela da osvoji sve prisutne, a i one koji su tek kasnije na društvenim mrežama videli šta je uradila.

Photo: instagram/screenshot

Nakon ceremonije krštenja u crkvi, porodica je povela goste na proslavu iliti "popodnevni čaj", kako to vole u Britaniji da zovu, gde je svakom gostu poklonjeno parče torte.