Ona visoka, on nizak: Da li vas je blam ako je partner niži od vas?

Ona visoka, on nizak: Da li vas je blam ako je partner niži od vas?

Da li je problem ako svom partneru vidite teme dok šetate? Ili još bolje, naslonite lakat na njegovo rame kad se popnete na štikle? Šta mislite, da li to smeta vašem muškarcu? Ili smo to već davno prevazišli?

Sigurno znamo da svi podležu stereotipu - on mora da je visok, snažan i da drži svoju dragu u naručju i gleda je sa pristojne visine.

Ni u jednoj bajci princ nije nizak, pardon, nije niži od princeze. Ni jedan holivudski junak na filmskom platnu ne deluje nisko (mada znamo da većina glumaca nije visoka ni 185...)

I kako to sad izgleda u stvarnom životu, tamo gde nema princeza i prinčeva? Česta je situacija da je on nizak, a ona visoka i odlično se slažu. Ipak, ta kombinacija uvek privuče pažnju (čitajte - svi bulje u njih), a primetićete i smeh na nekim licima.

Ako ste stvarno zaljubljeni u svom nižeg partnera, na to nećete ni obratiti pažnju. A neće ni on. Uostalom, ima mnogo važnijih parametara za vezu od visine.

Šta nekoj ženi vredi partnerova lepota i visina, ako nije mažena i pažena. A u krevetu, složićete se, ta visina gubi svaku važnost i ne primećuje se. I u prvi plan izbijaju druge, često presudne stvari za kvalitetnu vezu.

Stoga, ako vam partner još ujutru donosi kafu i doručak u krevet, insistirati na stereotipu postaje više nego glupo.

Znamo sigurno da to holivudskim parovima ne smeta ili nam se bar tako čini . Tu su mali trikovi koji pomažu da on deluje bar jednako visoko kao i partnerka - pravilan izbor obuće za oboje, poze za slikanje...

Evo nekih parova koji potvrđuju priču da visina nije važna!

Džejson Stetam i Rozi Hantington Vajtli

Opasan mišićav tip iz akcionih filmova ljubi svoju nežnu dragu manekenku. Primetićete da je Rozi viša od njega. A čini nam se da njima to uopšte ne smeta u fukcionisanju.

Da li biste volele da vas zagrli ovakav frajer?

Nikol Kidman i Kit Urban

Nikol Kidman bila je viša i od svog prvog muža Toma Kruza. Sada je razlika u centimetrima manja, a i brak sa Kitom  je skladniji. Doskoče oni nekad ovoj razlici u visini tako što Kit obuje potpetice.

Rod Stjuart i Peni Lankaster

Slavni roker izgleda sa ovim uopšte nema problem. I deluju skladno, nisu par za podsmeh.

 

A post shared by Sir Rod Stewart (@sirrodstewart) on

E, sad poučeni ovim primerima, lepo vi uzmite svog dragog za ruku pa u šetnju! U inat zlobnicima!

Zatvoreno za komentare.