One su najplaćenije filmske zvezde

One su najplaćenije filmske zvezde

Britanski "Independent" sastavio je listu najvećih imena u američkoj filmskoj industriji, čije zarade prevazilaze cifru od 8 miliona dolara. Iako su se u vrhu liste glumaca koji najviše zarađuju našli pretežno muškarci, poput Danijela Krejga, Dvejn Džonsona i Vin Dizela, na listi najplaćenijih su se svakako izdvojile i pojedine glumice.

 

A post shared by therock (@therock) on

Britanska glumica Emili Blant našla se na četvrtom mestu, koju je publika zavolela u ostvarenjima "Agenti sudbine" (2011) i "Ubica iz budućnosti" (2012), za ulogu u najnovijem filmu "Jungle Cruise" (2019) dobiće od 8 do 10 miliona dolara.

 

A post shared by Emily Blunt (@_emily_blunt_) on

Treće mesto, rangirano po visini zarade, zauzima Sandra Bulok koja je u filmu "Malci" ("Minions" iz 2015.) pozajmila glas istoimenim crtanim junacima. Za ovaj poslovni angažman plaćena je 10 miliona dolara.

 

A post shared by Sandra Bullock (@sandrabullockco) on

Odmah iza nje sledi glumica mlađe generacije, koja je već osvojila Oskara za ulogu u filmu "U dobru i u zlu". Dvadesetsedmogodišnja Dženifer Lorens takođe je isplaćena 15 miliona dolara za ulogu u drami "Red Sparrow" koja je trenutno na repertoaru u bioskopima širom sveta.

Na prvom mestu, kada je reč o ženama, je američka glumica En Hatavej čija zarada za dugo najavljivani film "Barbi" (koji ćemo gledati 2020. godine) se procenjuje na preko 15 miliona dolara.

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Zatvoreno za komentare.