Tom Hardi napisao dirljivo oproštajno pismo svom psu

Tom Hardi napisao dirljivo oproštajno pismo svom psu

Ljubav Toma Hardija prema psima je dokumentovana nekoliko puta na crvenom tepihu. Na premijeri filma "The Drop“, Hardi se pojavio sa pitbulom Zorom. Vudstoka smo videli na premijeri ostvarenja "Legenda" 2015. godine.

 Foto: Bored Panda

Pre nego što počneš ovo da čitaš, uveri se da su ti papirne maramice pri ruci. Tačnije, više pakovanja maramica.

A sve ovo jer je Tomu Hardiju preminuo pas! I on mu je napisao oproštajno pismo, a ukoliko imate kućnog ljubimca, razumećete sve.

Da, govorimo o tom Tomu Hardiju, čvrstom i mišićavom šmekeru koji uglavnom u filmovima igra predvodnike opasnih bandi, pobesnelog Maksa ili Betmenovog neprijatelja.

Esej posvećen psu, Hardi počinje dramatičnom epizodom u kojoj opisuje kako je rizikovao svetla Holivuda kako bi spasao životinju sa autoputa "koja se kotrljala po ulici pravo u propast". Kada je on glasno zviznuo, "pas je rešio da dotrči pravo ka meni, a u totalnom mraku svetleli su samo njegovi nasmejani zubi i čulo se srećno lajanje. Mislio sam da to nije j... pas."

Hardi je Vudija spasao 2011. godine, kada je psić imao 11 meseci. U oproštaju od svog ljubimca je napisao kako mu je on bio anđeo i najbolji prijatelj. Bilo je to štence staro jedanaest meseci koje je lutalo ulicama. Rešio je da ga nazove Vudstok. Zatim je pisao kako je to najverovatnije bio najvoljeniji pas u Holivudu i opisao nekoliko smešnih situacija koje je prošao sa psom. U jednoj od njih opisuje kako je Vudi pojeo izmet.

Glumac je napisao i kako je pas obožavao da lovi patke, ali nije umeo da pliva, pa ga je Hardi često vadio iz vode. Dodao je i da Vudi bio 73. na listi "najuticajnijih životinja" magazina "Time".

Vudi je preminuo nakon kratke i agresivne bolesti. Tom Hardi završava pismo: "Volim te više nego što reči mogu da iskažu. Trči sa Maksom i anđelima. Videćemo se kad stignem tamo. Volim te svim srcem, hvala."