Otkrivena tajna ravnog stomaka Kajli Džener mesec dana posle porođaja!

Otkrivena tajna ravnog stomaka Kajli Džener mesec dana posle porođaja!

Najmlađa sestra u porodici Kardašijan, Kajli Džener, vratila se na Instagram u punom sjaju i sa detetom u naručju. Dve fotografije koje je izbacila 20-godišnja Kajli pokazuju da se prilično dobro snalazi u ulozi majke. Ali, ostavimo to po strani, fanovima je nejasno kako je za samo mesec dana nakon porođaja uspela da povrati formu.

Nekoliko sati pre nego što je osvanula fotka sa bebom Stormi, Džener se na na Snepčetu pohvalila svojim izgledom nakon porođaja. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, njen stomak izgleda previše ravan da bi bio istinit. Međutim, ekspert za žensko zdravlje dr Dženifer Vajder objašnjava kako u tome nema ništa čudno.

 

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

"Svaka žena je drugačija na svoj način. Tako se ponaša i njeno telo nakon porođaja, sam izgled i oporavak zavise od mnogo faktora", priča Vajder. "Kada je Kajli Džener u pitanju, devojka ima 20 godina."

"U toku prve trudnoće, bila je u izuzetnoj fizičkoj formi, kao i pre porođaja. Pritom, za razliku od ostalih žena sveta, ona ima tim eksperata koji joj pomažu; nutricioniste, kuvare, lične trenere. Sve to može da ubrza oporavak tela u mnogo kraćem periodu."

"Mlađe žene imaju sreću da brže povrate svoju formu koju su imale pre drugog stanja", nastavlja Vajder. "Mlada koža je elastičnija kod 20-godišnjakinja i lakše se zateže. A, ako je koža stomaka bila zategnuta i pre trudnoće, to takođe mnogo pomaže. Tinejdžerke imaju mnogo brži metabolizam u svojim ranim dvadesetim, pa samim tim ekspresnije sagorevaju kalorije za razliku od starijih žena - tako se i gube suvišni kilogrami."

Doktorka tvrdi da je sve to uzrok različitih faktora koji igraju bitnu ulogu, i variraju od žene do žene.

Doduše, sve nam se nešto čini da je faktor novca u ovom slučaju onaj koji najviše varira.

Zatvoreno za komentare.