Ovako izgleda rođeni brat Bred Pita

Ovako izgleda rođeni brat Bred Pita

Braća i sestre poznatih holivudskih zvezda često ostaju u senci, iako je to ponekada potpuno nezasluženo. Upoznajte Daga Pita, brata holivudskog zavodnika i bivšeg supružnika lepotica Dženifer Aniston i Anđeline Džoli - Bred Pita.

 

A post shared by Indy8 (@indy8film) on

 

Daglas Majkl Pit, koji je 3 godine mlađi od Breda, bavi se prodajem nekretnina, investiranjem i humanitarnim radom. On je i UNICEF-ov ambasador dobre volje kao i osnivač humanitarne organizacije Care to learn, koja pomaže deci. Njegova poslovna karijera počinje osnivanjem kompjuterske agencije. 

 

A post shared by Brad Pitt ? (@fanpage_bradpitt) on

 

Braća Pit odrasla su u Misuriju, u gradiću Sent Luis. Pored njih dvoje, porodica Pit, Džejn Eta i Vilijam Elvin, imaju i ćerku - Džuli Nil, koja se takođe bavi humanitarnim radom.

Daglas, koji neodoljivo podseća na svog starijeg brata, krenuo je potpuno drugačijim putem od holivudske zvezde. Nakon završetka srednje škole u Springfildu i državnog univerziteta u Misuriju, osnovao je kompjutersku agenciju koja je godinama poslovala sa uspehom.

 

Pored neverovatnog uspeha na poslovnom planu, Daglas je uspeo da se ostvari i kao veliki humanitarac - on je prvi ambasador dobre volje odlikovan od strane države Tanzanije zbog svojih zasluga na Afričkom kontinentu. Njegov humanitarni rad pomogao je i hiljada dece širom Amerike.

 

Oženjen je Lisom već 24 godine, sa kojom ima sina Lendona i ćerke Sidni i Regan. Bavi se i biciklizmom i fotografijom. Javnosti je postao poznat nakon učestvovanja u reklamnom filmu pod nazivom "Upoznajte Daga Pita, drugog najpoznatijeg Pita u porodici".

https://www.youtube.com/watch?v=MAyTES9gDAU

Pobrao je simpatije zbog odličnog smisla za humor i šarma koji je i pokazao u ironičnom marketinškom video spotu. Inače, Bred i Dag su se u javnosti zajedno po prvi put pojavili 2004. godine na premijeri ostvarenja “Ponovo u igri”.

Zatvoreno za komentare.