Ovako sada izgleda Neca iz serije "Srećni ljudi"

Ovako sada izgleda Neca iz serije „Srećni ljudi“

Oni koji sredinom devedesetih nisu gledali premijeru serije koja prati dogodovštine porodice Golubović, sigurno su gledali bar neku od repriza "Srećnih ljudi". Mnoge generacije odrasle su uz nju, a u međuvremenu je odrastao i Nebojša Neca Golubović, odnosno plavokosi dečačić kog je glumio – Janko Milivojević.

Serija je snimljena u dve sezone (od 1993. do 1996. godine) i broji 70 epizoda plus novogodišnji specijal. Serija se koncentrise na porodicu Golubović čiji su članovi ujedno i glavni junaci ove serije. Čini se da je lik koji je ostao najviše upamćen Nebojša Neca Golubović, dečak koji je imao najboljeg druga – psa Simu.

Njegov lik glumio je Janko Milivojević (31) koji se posle serije više nije bavio glumom. 

Janko je sada momak čiji je dan veoma ispunjen. Uključen je u porodični biznis, pomaže roditeljima u galeriji na Banovom brdu, a takođe i prevozi umetnička dela širom Evrope. 

Iako je snimao pune 3 godine, kaže da sada ima tremu od kamera i više voli posao kojim se trenutno bavi.

"Popularnost koju sam kao dete osetio nije mi značila u životu, ali mi se kasnije finansijski isplatila. Posao kojim se sada bavim je dinamičan, mnogo putujemo po evropskim i zemljama regiona", priča Janko.

On se seća da je najpre počeo da glumi u Ateljeu 212, a tek onda u "Srećnim ljudima".

https://www.instagram.com/p/8ZLd-trvf7/?tagged=jankomilivojevic

Za ulogu Nece, Janko Milivojević je izabran među 30 dece i tada mu je bilo svega 6 godina, zbog čega je u početku zajedno sa mamom učio tekstove. Priznaje da je ubrzo prestalo da mu bude zabavno na setu, s obzirom da je bio okružen ljudima koji su dosta stariji od njega, a za to vreme su se njegovi drugari igrali.

"Sada ne bih ponovo prihvatio neku ulogu, jednostavno nije glumački poziv za mene, ali to je bilo jedno divno iskustvo. Mada je devedesetih inflacija uglavnom "pojela" moj honorar, moram da priznam da sam tokom kasnijih repriza na osnovu ugovora dobijao sasvim solidan novac. Tako da mi je zapravo vrlo drago svaki put kada se serija reprizira, bez obzira što je ne pratim pomno, jer znam kako sam izgledao", kroz smeh nam priča Janko i dodaje da mu je drago što je sarađivao sa svim tim velikim glumačkim imenima, ali ističe da mu je od glumaca najdraže što je sasvim privatno u Njujorku upoznao Žarka Lauševića.

Kaže da je zbog snimanja "Srećnih ljudi" dosta odsustvovao iz škole tokom prva 3 razreda, ali je bez obzira na to, kao TV zvezda bio omiljen među đacima i nastavnim osobljem. Kasnije mu se to obilo o glavu, prema sopstvenom priznanju. Zbog neprimerenog vladanja bio je prinuđen da promeni školu. 

"Možda je to sve rezultat nekog bunta na to što me svi doživljavaju kao Necu, onakvog kakav je predstavljen u seriji. A ja to nisam. Doživeo sam da budem premešten iz škole, ali se sve to sredilo. Evo vidite me sada - normalan sam, sve je pod kontrolom", objašnjava Milivojević.

Ovako Neca danas izgleda:

Pre 4 godine je postao otac devojčice, a iako je nekoliko godina svog detinjstva proveo pred kamerama, danas ne voli da se pojavljuje u javnosti, niti da priča pred kamerama. Za sebe tvrdi da nije javna ličnost, ali se raduje što će moći svojoj mezimici da pušta seriju kada ona malo poraste.

Milivojević tvrdi da nikada ne bi ponovo prihvatio da tumači lik Nece, pošto gluma nije za njega. Danas, kada ima dete, srećan je što je ipak ostavio značajan trag iza sebe.

- Sada kada sam dobio ćerkicu, svestan sam da će jednog dana ona moći da gleda seriju. Verujem da će biti ponosna na mene - rekao je on.

Zatvoreno za komentare.