Ovako su poznati izgledali pre nego što su se obogatili

Ovako su poznati izgledali pre nego što su se obogatili

Novac možda ne može da kupi sreću, ali lepotu može, iako će ove zvezde tvrditi suprotno.

Sa novcem i slavom dolaze i estetski zahvati, skupa kozmetika u paketu s profesionalnim frizerima, kozmetičarima i šminkerima, ličnim trenerima i praktično beskonačna količina vremena koju ulažete u sebe.

Zbog toga na društvenim mrežama odavno kruži izreka "Nisi ružan, samo si siromašan".

A zvezde kao zvezde, tvrdiće vam da ništa nisu takle na licu. Međutim, internet ih pamti iz vremena kada još nisu otkrili čari estetske hirurgije i tada su izgledale potpuno drugačije.

Kajli Džener

Iako Kajli uporno tvrdi da ništa nije radila na sebi, slike je demantuju, a Instagram vrvi od njenih slika pre njenog prvog susreta sa plastičnim hirurgom.

Sada, kada je postala mama, mnogi se zabavljaju prognoziranjem kako će uopšte izgledati beba kad poraste, budući da na mamu (u sadašnjoj verziji) nikako neće ličiti.

Ronaldo

Postoji čak i cela računica na temu koliko je Ronaldo platio svoju privlačniju verziju.

Na zube je, kažu strani magazini, dao oko 20.000 dolara. Obrve ga koštaju oko 600 funti godišnje, frizura oko 10.000 funti godišnje, operaciju nosa platio je nešto manje od 5.000 funti. Čak i održavanje obrva za nas smrtnike košta nezamislivo - oko 600 funti godišnje.

Tu je još gomila sitnijih i krupnijih zahvata, pa je danas Ronaldo muškarac za kojim se uzdiše, dok u izdanju "pre" garantovano nije imao baš nikakvu prođu kod žena.

Tejlor Svift

Ono što jeste istina je da Tejlor, za razliku od prethodnih primera, u verziji "pre" nije izgledala katastrofalno loše. A činjenica je i da je sve dorade uradila vrlo prirodno, pa ništa ne odskače previše. To ipak ne znači da zahvata nije bilo, o čemu svedoče i slike "pre i posle".

Ilon Mask

Da su muškarci podjednako skloni taštini svedoči i slučaj američkog milijardera i preduzetnika Ilona Maska, osnivača nekoliko giganata među preduzećima, između ostalih i "Pejpala", "Tesle" i "SpejsX".

Ako je neko drastičan primer toga da novac može da vas prolepša preko svake mere, to je ovaj milijarder kome je čak i kosa nekako magično postala mnogo gušća nakon što je došao do para.

Zatvoreno za komentare.