Ovim sandalama definitivno je privukla pažnju u Kanu: Pitanje je samo kako je uopšte hodala u njima!

„Sjajna joj je haljina, odlično izgleda… čekaj, šta je to obula?“, takvim komentarima se pratilo pojavljivanje Naomi Kembel na Kanskom filmskom festivalu.

Čuvena manekenka se pojavila u neobičnom modelu haljine, kojim je odskočila od svega što je nedavno prikazano u Kanu. Njena haljina je u gornjem delu bila provokativna, a frizura i šminka pun pogodak za ovu odevnu kombinaciju.

A obuća…

 

A post shared by Amilcar Magazine (@amilcarmagazine) on

Ono što je Naomi nosila na nogama, iznenadilo je sve.

Za tren se pažnja sa njene odeće skrenula na njena stopala gde ih je dočekao ekscentrični model sandala, sa više nego ekscentričnim „štiklama“, odnosno podupiračem kao zamenom potpetica kakve najčešće viđamo na poznatim ličnostima.

 

A post shared by @guysandpeople on

I sada će se mnogi pitati kako je Naomi uopšte hodala u ovome.

Razloga je nekoliko, prvi je da se ovako neobični modeli cipela nikada ne prave da bi bili neudobni (izuzetak su „vazdušaste cipele“ koje su bile prilično neudoban modni eksperiment).

 

A post shared by estherloew (@estherloew) on

Primer za to su i cipele sa čeličnom štiklom koje ma koliko da izgleda je korak u njima bolan, pružaju stopalima potreban balans.

Zbog toga je verovatno i hod u sandalama koje je nosila Naomi u najmanju ruku podnošljiv. Drugi razlog njenih sigurnih koraka jeste njeno višegodišnje iskustvo u manekenstvu. Nosila je ona sve i svašta.

Pročitaj još