Ćerka Monike Beluči „povukla“ lepotu na majku

Italijanska glumica Monika Beluči već decenijama nosi laskavu titulu jedne od najlepših žena sveta, pa su zbog toga mnogi polagali nade i u njenu ćerku Devu.

 Foto: Wikipedia

Ćerka čuvenog glumačkog para poslednji put je viđena u javnosti kada je imala samo 14 godina, pa su se mnogi pitali da li je izgledom „povukla“ na majku, piše portal Cosmopolitan.

 Foto: luftika

Naime, starija ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela uslikana je sa ocem na odmoru i paparaci su napravili ogroman broj njenih fotografija budući da je plenila svojom lepotom na plaži.

Fotografije govore da je Deva prava mešavina majka i oca, ali je gracioznost nasledila od majke koja važi za jednu od najlepših žena na svetu.

 Foto: luftika

Podsetimo, Monika i Vinset bili su u braku od 1999. do 2013. Razlog rastanka ostao je nepoznat javnosti, a glumac je jednom prilikom izjavio kako je nemoguće da muškarac bude veran ženi ukoliko je razdvojen od nje.

Nekadašnji supružnici maksimalno su se trudili da zaštite privatnost svoje dece, a pored Deve par ima i 8-godišnju ćerku Leoni.

Pročitaj još