Ovo su žene koje su ukrale srca najpoželjnihih muškaraca Holivuda

Ovo su žene koje su ukrale srca najpoželjnihih muškaraca Holivuda

Na ovom svetu ima mnogo lepih ljudi, ali neki od njih su jednostavno neodoljivi. Govorimo o onim bogatim holivudskim glumcima i popularnim muzičarima koji su se našli na vrhu lista modnih časopisa i proglašeni najatraktivnijim ljudima na planeti.

 Foto: dailyfeed.co.uk

Milioni žena sanjaju o privlačenju njihove pažnje, ali mnogi od tih muškaraca su već pronašli svoju lepšu polovinu.

Ovo su žene koje su uspele da osvoje srca nekih od najzgodnijih muškaraca na svetu:

Robert Patinson and Suki Voterhaus

U 2018. godini britanski glumac Robert Patinson počeo je da izlazi sa manekenkom Suki Voterhaus. Par pokušava da izbegne publicitet. Robert Patinson jednom je spomenuo svoju vezu sa Suki.

Rekao je: "Ako dopustite svima da imaju pristup vašoj vezi, to onda obezvređuje ljubav."

U međuvremenu, o uskoro verenom paru naveliko se raspravlja u svim medijima. Neki izvori kažu da odgovaraju jedno drugome, jer su oboje mirni i imaju vrlo slična interesovanja.

Džejkob Elordi i Kaja Gerber

Džejkob Elordi, glavna zvezda serije "Euphoria" i tinejdžerskog filma "The Kissing Booth", ima reputaciju veoma poželjnog muškarca kod dama.

Glumac je izlazio sa svojom koleginicom Džoi King, a govorilo se da je imao prepirke o sa Zendejom. Nedavno je potvrdio vezu s Kajom Gerber, kćerkom Sindi Kraford.

Mnogi kažu da je par srećan što je zajedno, a čini se i da se Kajinim roditeljima jako sviđa Džejkob.

 Foto: Elle.com

Kilijan Marfi i Ivon Mekgins

Kilijan Marfi je sjajna holivudska zvezda. Međutim, glumac ne voli da se pojavljuje u javnosti i i tek kako razdvaja svoj privatni i poslovni život. Živi u malom irskom gradiću sa suprugom, umetnicom po imenu Ivon Mekgins sa kojom je u braku već 16 godina.

Marfi je takođe otkrio da uvek bira TV i filmske uloge koje neće poremetiti njegov porodični život.

 Foto: dailyfeed.co.uk

Blejk Šelton i Gven Stefani

Blejk Šelton je 2017. godine proglašen za najseksi muškaraca na svetu. Pevač sebe nikad nije smatrao zgodnim, a njegova ga je partnerka Gven Stefani pomogla mu je da se uveri u to.

Par se ne boji da pokaže svoje emocije u javnosti. Drže se za ruke na različitim događajima, snimaju pesme i zajedno nastupaju.

Džejk Džilenhol i Džejn Kadi

Džejk Džilenhol nekada je izlazio s Kirsten Dunst, Natali Portman i Riz Viterspun. No, nedavno ovaj glumac se skrasio. On već dve godine izlazi sa francuskim modelom Džejn Kadi koju je čak upoznao i sa svojim roditeljima.

 Foto: BrightSide.me

Čini se da Džejk ima ozbiljne namere. Jednom prilikom je rekao: „Shvatio sam koliko zanemario svoj život zbog predanosti poslu i karijeri. Okrenuo sam se svojoj porodici, prijateljima i ljubavi. Mogu da kažem da me manje zanima posao, a više ove stvari."

Džud Lo i Filipa Koen

San velikog broja dama, Džud Lo, upoznao je svoju novu ljubav. Zove se Filipa Koen, bihevioralni psiholog.. Za razliku od svojih pređašnjih ljubavnih veza, Koen nije javna ličnost. Postala je Loova druga supruga i rodila mu šesto dete.

"Imamo neverovatno stabilan i zdrav, divan porodični život i to uključuje moju decu stariju decu, koja su sada mladi ljudi, a zatim i mlađu koja nam donose toliko sreće i zabave", rekao je Lo u jednom od svojih intervjua.

Leonardo Di Kaprio i Kamila Moron

Čini se da 46-godišnji neženja Leonardo Di Kaprio nikada nije bio u ozbiljnoj vezi. Trenutno se zabavlja s mladom glumicom Kamilom Moron, pastorkom Al Pacina, koja mu je slučajno bliska prijateljica.

U jednom od svojih intervjua Moron je otkrila svoje ozbiljne namere: “Uspeh bi mi bio pre svega da imam porodicu. Bila sam jedinica 18 godina i latinoamerikanka sam, pa volim velike porodice i da stvaram svoj mali kućni svet. "

Čini se da je i Di Kaprio ozbiljan u vezi s ovom pričom. Glumicu je upoznao sa roditeljima, a sve svoje slobodno vreme provodi s njom.

Zatvoreno za komentare.